21 Февруари, 2014 16:28 1 414 0

Кристина Агилера е бременна

  • кристина агилера-
  • бременност-
  • годеник

Певицата чака дете от годеника си Матю Ратлър

Кристина Агилера е бременна с второто си дете, съобщава Дейли Мейл.

Певицата очаква бебе от приятеля си Матю Ратлър. Съвсем на скоро тя обяви годежа си с него, след като той и предложил докато са празнували денят на Свети Валентин. Това ще е второ дете за Агилера, която вече има 6-годишен син на име Макс, от бившия си съпруг Джордан Братман.

Кристина и Ратлър все още не са потвърдили новината. В телевизионно интервю майката на бъдещия татко обаче е намекнала за това, заявявайки че в момента с двойката се случват неща, за които на този етап тя не бива да говори.  Тя обаче акцентира на това, че нейното семейство страшно много обича Агилера и, че вече няма търпение тя да стане официална част от фамилията.

Кристина Агилера се запозна с бъдещия си съпруг през 2010 г., по време на снимките на филма „Бурлеска“, където той работи като асистент продуцент. Точно по това време тя се разделя с бившия си съпруг и малко след това започва да се среща с Ратлър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА