Last news in Fakti

27 Юни, 2024 09:24 1 282 5

Ако сте влюбени в мъж Овен: Най-важното, което трябва да знаете

  • влюбени-
  • зодии-
  • овен

Мъжете от тази зодия винаги изглеждат пред новите хора не точно такива, каквито са в действителност

Ако сте влюбени в мъж Овен: Най-важното, което трябва да знаете - 1
Снимкa: Shutterstock

Всеки човек крие океан от тайни. Отнема време, за да го разберете. Астролозите разкриват някои от тайните на Овена, за да можете да използвате тези знания в изграждането на прекрасни отношения с мъжете от този знак.

Опитайте се да опознаете вашия избраник предварително, за да не се разочаровате от него по-късно.

Първото впечатление е измамно

Мъжете от тази зодия винаги изглеждат пред новите хора не точно такива, каквито са в действителност. Защо това се случва не е съвсем ясно, но не бива да отписвате Овен, който не сте харесали в първите минути на общуване. Много често тези мъже изглеждат груби и недодялани, но всъщност са чувствителни и мили.

Овенът е най-добрият приятел

Характерът на Овните има много предимства, но най-важното за една жена е, че тези мъже знаят как да бъдат верни приятели. Те винаги ще ви изслушат и ще ви подкрепят. Няма да ви отхвърлят, когато се чувствате зле и имате нужда от емоционална помощ. Винаги можете да бъдете откровени с Овена. Това е огромното му предимство пред повечето мъже.

Изключителна честност

Овенът никога няма да скрие нищо от вас. Тези мъже са достатъчно умни, за да осъзнаят, че нямат умения да лъжат и да се преструват. Ако на Овена нещо не му харесва, той ще ви каже всичко в очите, защото отлично разбира, че това е по-малко енергоемко, отколкото да се мъчи да измисля опашати лъжи.

Овенът не се страхува от самотата и винаги е интересно да бъдеш с него

Ако искате да намерите мъж, който не се страхува да остане сам, това е Овенът. Той винаги ще намери начини да се забавлява и да се занимава с нещо полезно. Това е много добре, защото и в отношенията с него никога не е скучно. Днес няма да има нищо против да гледа мелодрама под топлото одеяло, а утре ще е готов да тръгне да търси приключения извън дома.

Овенът обича да угажда на жената

Понякога ще организира вечер за масаж, а друг път ще измие чиниите вместо вас или ще заведе децата на училище. С една дума, с него всеки ден може да бъде малък празник. Овните не се страхуват да направят даже невъзможното за своята жена. Дори и да нямат абсолютно никакво време, пак ще намерят такова. За тях е важно да видят усмивката на своята любима.

Автор: Лора Костова, happy-woman.bg


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коларова

    0 0 Отговор
    А ако са двама мъже? Въпреки ,че (не се разбира, чужд език, шум от въздухоплавателно средство) това си е смъртен грях.
  • 2 абе,

    4 8 Отговор
    Овенът е добър приятел но не е добър съпруг.Не става за семейство.
  • 3 И най-важното

    3 5 Отговор
    Бягайте далече. Пред другите мълчи, а вкъщи си го изкарва на най-близките. Всичко е на настроения и непредсказуем.
  • 4 Оставете

    4 5 Отговор
    Мъжете! Бягайте от откачени жени!

    Коментиран от #5

  • 5 Джорджи

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Оставете":

    Бягай си надалеч!
    Тази огнена жена ще бъде само моя!