Last news in Fakti

30 Юни, 2024 05:31 1 255 6

Мъж е в критично състояние след нападение на акула във Флорида

  • акула-
  • нападение-
  • флорида

Инцидентът е станал в окръг Насау

Мъж е в критично състояние след нападение на акула във Флорида - 1
Снимка: Shutterstock

Мъж е в критично състояние след нападение от акула в щата Флорида. Инцидентът е станал в петък в окръг Насау. Мъжът е бил ухапан по дясната ръка, съобщават местните власти, цитирани от Newsweek и ФОКУС.

Местните власти получили сигнала около 11 часа сутринта. Когато пристигнали на мястото на инцидента, видели мъж, който бил с отхапан крайник. Шериф Бил Лийпър споделя, че мъжът имал обилен кръвоизлив. Раненият бил качен веднага на лодката, превързан с турникет и откаран по спешност в най-близката болница.

Мъжът е бил в критично състояние, но лекарите очакват да се възстанови.

Междувременно нападението на акули срещу хора в щата не са рядко срещано явление. В района Панхандъл са били регистрирани две нападения на акули в един същи ден, малко по-рано през месеца. Атаките са се случили в окръга Уолтън на 7 юни, като потърпевшите са били с "много тежки наранявания".

Първата жертва е била 45-годишна жена, която е плувала с мъжа си през следобедните часове. Т я е с ампутирана лява ръка. Второто нападение, станало в същия ден, е над две тийненйджърки. 15-годишно момиче е било откарано в болница в критично състояние.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Майло

    4 2 Отговор
    Там има и алигатори в благата и реките даже където се смесва морска вода със сладководна и там се срещат.

    Коментиран от #5

  • 3 Хаха

    0 1 Отговор
    Пак са отишли акулите на протест там.Още им имат зъб за взривяването на СП1 и СП2,защото техни роднини са пострадали.Търсят водолазите от Флорида.

    Коментиран от #6

  • 4 Смърфиета

    1 1 Отговор
    Съч ан ъгли лайфформ! (На снимката горе.)
  • 5 Смърфиета

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Майло":

    Вкусни са. Между пиле и риба.
  • 6 Хихи

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Хаха":

    а в червено море кльопат орки