Last news in Fakti

3 Юли, 2024 08:37 816 2

Днес е мистичен ден, време за откровения, познания и тайни

  • лунен календар-
  • астропрогноза

Всичко „случайно“ може да не е случайно, твърдят астролозите

Днес е мистичен ден, време за откровения, познания и тайни - 1
Снимкa: Shutterstock

Луната е в знак Близнаци до 23:53 ч. на 4 юли

Подходящо време за комуникативните и мобилни хора. Периодът ще бъде наситен с информация и комуникация от всякакъв вид - телефон, SMS, интернет, общуване на живо. Спокойните хора могат да се почувстват уморени и раздразнени от общата суета, а общителните и активни хора ще почувстват прилив на жизненост. При тях всичко ще се получава бързо и лесно. Може да се почувствате твърде емоционални и импулсивни, склонни към лекомислени и повърхностни постъпки и неочакваните решения. Много важно да има самоконтрол.

Уязвими са плещите, ръцете, раменете, пръстите на ръцете, нервната система, дробовете. От маникюр е добре да се откажете.

Лунен календар: 27 лунен ден от 03:07 ч. на 3 юли до 03:51 ч. на 4 юли

Мистичен ден, време за откровения, познания и тайни. Символ на деня е Магическия жезъл и именно сега може да получите всички знания, които са ви нужни, да разберете направлението, в което трябва да се движите. В този ден човек може да стигне до интуитивно прозрение, просветление или озарение - задействат се мистериите на Нептун. Може да срещнете някой, да попаднете на книга или филм, да дочуете случаен разговор, които ще ви дадат всичко необходимо, което да ви помогне да подобрите живота си по най-добрия за вас начин. Не отхвърляйте това, което ви се предлага днес. Време за подготовка за нов жизнен етап.

Подходящо време за благотворителност. Счита се, че парите дадени за благотворителност с чисто сърце, създават светла карма и в последствие носят богатства – както материални, така и духовни.

Усилва се стремежът към тайното, невидимото, окултното познание. Вслушвайте се в своя вътрешен глас. Отворете сетивата си. Внимателно се вгледайте и вслушайте в света, който ви заобикаля. Търсете съзнателно и тълкувайте знаците, които ви изпраща Вселената. Непременно се замислете за трудностите, които ви мъчат. Може да намерите ненадейно изход от сложните ситуации.

Не се препоръчва да се започват нови дела. Човек може да стане жертва на илюзии. Опасни са всякакви заблуди, разсеяност, затова се препоръчват медитации, молитви, концентрация и самоосъзнаване. Задача номер едно е да намерим себе си и смисъла на живота. Опасни са пиянството, да се слуша силна музика, да сте дълго време сънливи. Не се препоръчва да се купуват нови неща.

Камъни на деня са аметист, изумруд, розов кварц, селенит и лунен камък.

Много е важно в основата на секса да стои любовта, близостта, приятелските отношения, а не само чистата физиология. Идеално време за първи полов контакт или за зачатие.

Добре за подстрижка. Подходящо е за всички, които се грижат за външния си вид и искат да направят впечатление. Това ще засили вашето обаяние и постигане на успех пред околните.

Обърнете внимание на сънищата. Те могат да ви разкрият нещо, което отдавна искате да узнаете, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Внимание !!!

    2 2 Отговор
    Значи днес ако свалите някоя мацка с идеята само да я ударите , най вероятно ще ви надене брачният хомот ! Бееегаииий...
  • 2 Чубака

    2 0 Отговор
    Време за подстрижка и епилация.