Last news in Fakti

5 Юли, 2024 08:56 1 780 4

Новодомката Алисия показа кътче от просторната си къща СНИМКА

  • алисия-
  • къща-
  • певица

Певицата, която се преквалифицира на дизайнерка, изостави апартамента, купен още по време на връзката й с Валери Божинов

Алисия е новодомка и всеки ден показва кътче от красивата си просторна къща с огромен двор, пише plovdiv24.bg, позовавайки се на Hotnews.bg.

Както вече стана ясно, певицата, която се преквалифицира на дизайнерка, изостави апартамента, купен още по време на връзката ѝ с Валери Божинов. Тя стана собственичка на къща в модерен затворен комплекс в полите на Витоша, където има достатъчно място за всичките ѝ дрехи и хобита. Огромният фитнес ясно показва, че Алисия се труди упорито, за да не се дава на времето.

 

В палата има достатъчно красиви места, пред които тя може да позира с новите модели на модната си марка. Алисия се снима дори в антрето, където има книга, посветена на интериора на палата. Постройката е ултрамодерна, дворът е голям, като има и басейн. Отделно Алисия е заложила на дизайнерско обзавеждане, което глътнало още почти 1 млн. лева. Изпълнителката на "Имаме ли връзка“ от години пести хонорарите си, които влага в имущество. Последната връзка на изпълнителката бе с бизнесмена Мони Филипов. Двамата изкараха заедно няколко години, а през 2022-ра се разделиха.

Бившата на Валери Божинов и Ники Михайлов е закупила къщата още преди рязкото поскъпване на имотите у нас, пише Hotnews.bg. Тя е спестявала парите си от участия, които инвестирала в дома. На месец изпълнителката печели от хонорарите си по поне 60 000 лева чисто. Затова може да си позволи голям басейн в предния двор и джакузи в задния.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    9 0 Отговор
    Купила си е фабрика на 8-ми септември
  • 2 тъпа п.тка

    6 1 Отговор
    Това си е покана за едни посетители с радост да я разгледат и преровят за туй онуй.
  • 3 абе,

    11 0 Отговор
    В затворените комплекси няма големи дворове на отделните къщи които не са и палати.Голям двор значи поне 3/4 декара.
  • 4 Шошо

    6 0 Отговор
    Толкова групости и лъжи на едно място не бях виждал..