8 Юли, 2024 16:45 2 662 7

3-те най-сантиментални зодии

  • сантиментален-
  • зодии-
  • емоции-
  • чувствителни

Ето кои са те

3-те най-сантиментални зодии  - 1
Снимка: Shutterstock

Ето това са зодиите, които са изключително чувствителни и нежни в отношенията си.

Риби

Не е изненада, че сте в този списък, Риби. Вие сте идеалисти, безнадеждни романтици и сте привлечени от хора със силни емоции като вас. Вашата креативност наистина влиза в игра, когато става въпрос за вашата сантиментална жилка. Обичате да създавате изкуство, изразяващо как се чувствате към друг човек – и припадате, ако той успее да направи същото с вас. Вие улавяте същността на любовта, която споделяте с друг човек, и това оставя впечатление у другите, но също така означава също толкова много за вас.

Рак

Вие сте невероятно сантиментални, Раци. Не само защото носите сърцето си в ръкава си и сте прозрачни с емоциите си – въпреки че това играе роля. Вие прекарвате време, като се грижите за другите, така че ако някой даде всичко от себе си, за да се погрижи за вас, това силно ще ви докосне, пише iwoman.bg. Имате слабост към хората, които ценят семейството и приятелите над всичко друго и които се появяват, за да го докажат.

Телец

Може да имате твърда външност, но сте сантиментални в сърцевината си, Телци. Обичате да създавате спомени и да купувате неща, които знаете, че партньорът ви ще цени завинаги. Обичате да се връщате към старите спомени с умиление. Искате някой да ви даде приоритет и макар да се държите така, сякаш нямате нужда от нищо, се топите вътрешно, когато някой направи нещо романтично за вас.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ясемин А Чатлъ

    1 2 Отговор
    Аз съм Телец. Защо не коментирате зодиите?

    Коментиран от #4

  • 2 От Каспичан,

    2 1 Отговор
    Глупости на търкалета...
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Мисля

    3 3 Отговор

    До коментар #1 от "Ясемин А Чатлъ":

    Че телците не са сантиментални !

    Коментиран от #5, #6

  • 5 Ясемин

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "Мисля":

    Ами аз съм по-сдържана, защото ако отприщя чувствата си е равно на "земетръс". Имам силни чувства, които показвам само на когото пожелая.
  • 6 Соваж бейби

    3 2 Отговор

    До коментар #4 от "Мисля":

    Дълбоко в себе си съм такава , често крия емоцията в себе си няма смисъл. По някога обаче сълзите ме издават плача и от радост ,или се крия в тоалетната на двора да не ме видят моите
  • 7 Джини

    2 0 Отговор
    Знаеш ли какво, Пол? Когато си непоправимо загубен, получаваш единственото, което заслужаваш – голямото пиле. 🤭
    Вероятно да се държиш глупаво е някакъв талант, който не разбирам, но ти добре се справяш. А може би ти харесва да те съжаляват...😎