15 Юли, 2024 09:16 5 563 24

Натали се раздели с последното си гадже заради болезнената му ревност

  • натали трифонова-
  • мартин чой-
  • гадже

Шамари ли са причината красивата Натали да остане сама?

Сексапилната синоптичка се е раздели с последния си засега приятел – шампионът по мотоциклетизъм Мартин Чой, а в момента е без мъж. Това не ѝ се е случвало от първите години в гимназията.

Легенди се носят за мъжете на Натали Трифонова, а и тя не възпрепятства слуховете, защото от години крие с когото си ляга и до кого се събужда. Само че в момента блондинката, дари и да иска, няма какво да сподели, твърдят запознати. Съвсем наскоро тя се била разделила с Мартин Чой, връзката с когото е продължила едва няколко месеца.

Както „Уикенд” пръв съобщи, двамата са се запознали в предаването, което красавицата води – „Култ”, и искрата между тях веднага прехвръкнала. Натали явно е била доста влюбена, защото за пръв път от години си позволи да публикува в социалните мрежи снимка с мъжа до себе си. Но малко след това връзката им е била прекратена.

В bTV се шушука, че причина за раздялата е в ревността на Чой. Той не оставял Натали да диша свободно. Непрекъснато следял кой ѝ пише и кой ѝ звъни и правел проблеми за всеки телефонен разговор на половинката си. А тя заради професията си непрекъснато трябва да е на линия и да поддържа контакт с всякакви хора и по всяко време. Това често ставало проблеми за скандал, тъй като Натали отказвала да си изключи телефона, за да се чувства гаджето ѝ по-добре. Освен това Чой ѝ държал сметка за начина, по който се облича. Не му било приятно жената до него да носи къси панталонки, впити роклички и да демонстрира прелести наляво и надясно.

Натали обаче изобщо не смятала да се съобразява с ограничения от какъвто и да е тип. Чой имал сериозен проблем и с участието на синоптичката в „Денсинг старс”, където тя няколко пъти каза „Обичам те!” на партньора си Димитър Стефанин. Мартин отказвал да приеме, че тези думи са само за пред камерата, а ги смятал за искрено обяснение в любов. След няколко жестоки скандала заради късата си пола, погледите, които събира по улиците, и поведението си пред камера, се стигнало дори до физическа агресия, твърдят източници на „Уикенд”. В миг на ярост автомобилния състезател ударил няколко шамара на синоптичката, което предопределило края на отношенията им. Красавицата прекратила на момента връзката си с мотоциклетиста. В момента тя е сама за първи път от години.

За Натали Трифонова се знае, че още в гимназията е имала връзка със съученика си Доан Хасан. Когато започна да набира популярност, тя беше футболно гадже и дори се говореше, че смята да се омъжва за един от футболистите, с които се срещаше. После годежът е бил развален, а след няколко години се разбра, че блондинката отново е с Доан. Връзката с него е единствената, която тя е обявявала публично, но няколко месеца след като я разкри дойде и новата раздяла. След това за Натали се носеха слухове за различни афери с популярни мъже, докато се стигна до мимолетната афера Чой. В момента 32-годишната синоптичка се чувствала добре без мъж, а след скандалите с ревнивото ѝ бивше гадже се кълняла, че занапред ще избира далеч по-внимателно с кого може и с кого не може да скъси дистанцията.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 28 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лоша работа

    39 1 Отговор
    Това означава лошо време, гръм и мълнии, бури и валежи, на определени места.
  • 2 Хахаха

    27 4 Отговор
    Този прилича на по голям кифльок и от мацката !
  • 3 БгТопИдиот🇧🇬

    26 1 Отговор
    Могу арчи.И градско и извънградско.
  • 4 пича е шампион

    12 7 Отговор
    а тая е било редно да му обръща приоритетно внимание
  • 5 Пфффф

    45 1 Отговор
    Какво гадже, какви пет лева?! Тя си е ескортница и не е тайна за никого!
  • 6 Роко Сифреди

    40 0 Отговор
    Как беше? "Ти си ми четвъртият" или "Била съм с трима, другите не се броят, защото са смотаняци".
  • 7 Джуджето

    25 1 Отговор
    Само джендъри се въртят около тая кобилка🤑🤑🤑

    Коментиран от #20

  • 8 Лорд Минчу

    20 0 Отговор
    На 65 може и да се задоми, ама надали😅
  • 9 Бачо е бачо

    18 0 Отговор
    Ха ха ха...Не с последното,а с...ПОРЕДНОТО
    Момиче за ЕСКОРТ...
  • 10 чико

    23 1 Отговор
    Къде е завършила за синоптичка...

    Коментиран от #13

  • 11 Аман от кифли

    17 0 Отговор
    Агресивна посредственост
  • 12 С тези жени е така

    19 0 Отговор
    Много харчат и много друсат. Често ги сменят.
  • 13 Чоки

    17 0 Отговор

    До коментар #10 от "чико":

    Завършила е УНСС и работи като телевизионна водеща. Синоптиците са в друга стая и не ги показват на екран. Защо ги бъркаш тези професии не мога да се сетя.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Стършел

    12 0 Отговор
    Абе и славчу е ергенче, защо не отиде да работи в 7/8, може да и се усмихне щастието!
  • 16 Сечко

    10 0 Отговор
    … Това често ставало проблеми за скандал…
    Българския, Българския…
    Проблеми за скандал?!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Тоя мин дил

    18 0 Отговор
    скача само на финансово красиви
  • 19 Гост

    7 2 Отговор
    Ами, като си ги подбира все такива.... Х@с@н,... 40й.... Да си намери някой с фамилия на -ов и ще рахатяса.
  • 20 Иван

    8 0 Отговор

    До коментар #7 от "Джуджето":

    До жена ескорт кви да се въртят. Тази докато беше уж с чой прелиташе като пчеличка по банкянските ливади с черно беенве
  • 21 Хаха

    4 2 Отговор
    Милата тя наранена от ревността... Сега не е ли добре да се каже защо мъжете така ревнуват жени като нея? Ако е била с 20 и повече преди теб, то дали може да вярваш, че е готова да се обвърже и да не хойка? 20 не са могли да я задържат или не са искали да го направят. Все има нещо да е така, нали? Все едно мъж да е пробвал връзки(ок, полът си има особености на темата облекчаване и свалки за по една нощ) с 20 жени и никоя да не е поискала да е с него. Дали няма случайно да се реши, че грам не е готов да е с 21ата или има сериозен проблем, който прогонва жените- пиене, насилие, изневери или каквото и да е?
  • 22 Ахилно

    6 0 Отговор
    Споко ве Дедо банкя е балък и пак ще си прибере използваната стока. Нищо че рибата е вмирисана
  • 23 Ми то.....

    3 0 Отговор
    Кайсията ще вземе да старее и да се вмирисва .....тогава що ще прави блондинката ??? Да подписва договора и да пести пари 💰💰💰 за черни дни , че будалите ще свършат !!!
  • 24 Които е....Ал еб....л

    2 0 Отговор
    Блондинката си вдигна Г@....щи..... Е !!!!!