15 Юли, 2024 09:36 3 198 0

Иво Аръков демонстрира топ форма и огромен "пакет" на плажа (ВИДЕО)

  • иво аръков-
  • нова песен-
  • топ форма

Актьорът анонсира нова песен по нестандартен начин

Размерът винаги има значение и жените обожават да обсъждат тази тема помежду си. Известните мъже също са подложени на обстрел и нежният пол не крият, че винаги гледат в члена, за да видят какъв е пакета.

Актьорът Иво Аръков даде повод за коментари, след като показа колко точно му е голям пакета. Отделно изкуши жените и с коремни плочки и въобще тяло, което е предназначено само за грях.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Ivo Arakov (@ivoarakov)

Харесваният актьор, който взе участие и в последния сезон на "Като две капки вода", анонсира нова песен по нестандартен начин - с любителско клипче от плажа, на което се стяга и демонстрира в каква топ форма се намира в момента, пише БЛИЦ.

Но погледът на жените веднага се прикова в огромния издут пакет, който издава големия му размер. "Опънал си палатката", пишат му под видеото. Той отговаря лаконично: "Кой за каквото си мисли. Аз за песента споделих".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА