16 Юли, 2024 14:58 3 950 1

Ивка Бейбе облече булчинска рокля, но... (ВИДЕО)

  • ивка бейбе-
  • инфлуенсър-
  • сватба-
  • булка-
  • булчинска рокля

Колоритната инфлуенсърка разпали слуховете, че се е омъжила

Провокативната инфлуенсърка, която гледаме тази седмица в "Черешката на тортата" - Ивка Бейбе, отново изненада своите последователи с неочаквано видео, което започва като запис от истинска сватбена церемония.

Клипът, който бързо се разпространи в социалните мрежи, показва влогърката в елегантна бяла рокля, пристигаща в обредния дом на Минна дирекция Перник.

Публикация, споделена от Iva Ivanova (@ivkabeibe)

Сюжетът достига кулминацията си, когато Ивка получава мистериозно писмо с една-единствена дума "недей", секунди преди да произнесе заветното "да".

Самата тя коментира към клипа, който се оказа рекламен за нов сорт вино: "Колкото и да бягаш, не можеш да избягаш от себе си. Защо да ни е горчиво, като може да ни е сладко? P.S - напълно свободна съм", издава тя за мераклиите.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Освен от г*з* в устата

    1 0 Отговор
    За друг сценарий не се сещам за това парче