18 Юли, 2024 10:15 3 001 9

Жени Марчева се е омъжила тайно за втори път

  • жени марчева-
  • btv-
  • тайна сватба

Водещата упорито крие новия си възлюбен

Водещата на „Защо, господин министър“ по bTV Жени Марчева се е омъжила за втори път, пише „Галерия“.

С избраника ѝ са се подписали в компанията само на кумовете и най-близките си. Тя обаче упорито крие името и професията на новия си възлюбен, което накара любопитни нейни колеги да заподозрат, че става дума за някой известен човек и то свързан с политиката. Колеги на журналистка твърдят, че през август двамата ще вдигнат сватбен купон за приятелите си. 50-годишната водеща не искала да прави „панаири“ с много хора, а само най-скъпите ѝ на сърцето да споделят радостта им, т.е. да е много семпло и без излишни фанфари.

Преди няколко месеца бившата водеща на съботно-неделния сутрешен блок на частната телевизия изненадващо се появи в ефир с годежен пръстен и така стана ясно, че има нова любов.

Освен това буквално разцъфналата Жени публикува в социалните мрежи снимка с голямо бяло сърце и романтичен текст на него, а в описание към кадъра тя написа "Кой ли?", което подсказва какво ѝ се случва.

Неотдавна обаче телевизионното лице пусна в Инстаграм отново многозначителна снимка, на която ясно се виждаше халката на дясната ѝ рака. На фотото изпъкваха на преден план най-вече ръцете ѝ и пълната с шампанско. Разбира се, снимката е направена от човек, седящ на масата пред нея, пред когото също има чаша с пенливата течност. Поводът все пак е нейният 50-и рожден ден през юни, но текстът също е многозначителен: „Не, не би могло да бъде по-хубаво!".


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чудо

    21 0 Отговор
    на чудесата станало !
  • 2 Сексуален козирог

    14 0 Отговор
    Кой е осеменителя,който се радва на хубавите баджаци???

    Коментиран от #7

  • 3 Английски лорд на 70 години

    8 1 Отговор
    се жени за тридесет годишна. За да го предпази от грешка камериерът му казва:
    Ваше благородие, след десет години вие ще сте на 80,а жена ви 40. Какво ще правите тогава?
    Лордът:
    Джон не се притеснявай, нали знаеш че никой не си ляга с 40 годишни!
  • 4 тайно за втори път

    7 1 Отговор
    пак мачка чаршафите в тая жега
  • 5 БеГемот

    15 4 Отговор
    Кой я набеди за хубава тая не знам....
  • 6 Не и

    4 0 Отговор
    Завиждайте! Нека се пожаса докато има кой да и поиска , защото скоро това време ще отмине. Жените и мъжете на тази възраст избухват в секса , защото са наясно че неговият край наближава. И имат право!
  • 7 Стренгил

    0 2 Отговор

    До коментар #2 от "Сексуален козирог":

    Казва се Балдър Баджанаков Баджаков
  • 8 Поредната кифла която се е похарчила

    9 1 Отговор
    Тези прости ненормалници се имат за звезди, без да отчитат факта че никой не ги гледа защото само лъжат!
  • 9 Мара подробната

    2 1 Отговор
    Винаги съм се чудела,тези защо се женат след като постоянно се развеждат.Още от създаването на телевизията.Затворен кръг,едни и същи.Някои не знаят кое дете от кого е.Кино,театър и телевизиите-едно голямо семейство.