18 Юли, 2024 11:31 2 299 12

Алекс Раева е сгодена! (СНИМКА)

  • алекс раева-
  • яхта-
  • годеж-
  • сгодена-
  • любомир палаханов

Гласовитата водеща показа пръстена от яхта

Алекс Раева вече е сгодена! Доказателство за това е красив пръстен, който показа от яхтата, с която обикаля в компанията на мъжа си Любомир Палаханов и семейството на Орлин Горанов. Към кратко видео, на което размахва пръст с диамантен пръстен на него, Алек пише: "Имам нещо да ви казвам". Тя изглежда видимо влюбена и щастлива от новото начало в живота си.

Това ще е първи брак за телевизионната водеща, която за последно гледахме като лице на "Денсинг старс". От връзката си с бизнесмена Палаханов има и дъщеричка, която носи името на баща ѝ - актьора Илия Раев. Любомир има един брак зад гърба си и пораснали наследници, но Раева винаги е държала на това, че не тя е причина за разпадането на тази връзка, припомня Hotnews.bg

 

От няколко седмици 43-годишната водеща показва красиви кадри от морската си почивка с Орлин Горанов, жена му Валя и Палаханов. Именно певецът и съпругата му са причина двамата да се запознаят през 2018 година. Алекс не иска да пътува с яхта, но в крайна сметка се поддава на молбите на Горанов. Там среща драстично отслабналия Палаханов, в който се влюбва веднага.

„Аз направих първата крачка към нашата любов - обяснява Алекс. - Един вид аз го свалих. Ние през годините сме се засичали къде ли не и много пъти, но въобще не сме се забелязвали. Даже когато разбрал, че и аз ще съм на една и съща лодка с него, той казал „Коя? Алекс Раева? Оф, добре, ще я изтърпя няколко дни“. Е, изтърпя ме, горкичкият“, разказва певицата.

В продължение на седмица след срещата си двамата не спират да общуват, водят продължителни разговори, а химията помежду им е тема на разговор за всичките им приятели. След като стъпват на твърда земя, Алекс заминава за Египет на отдавна планирани тренировки по гмуркане. За първи път лети с огромно нежелание и няма търпение да се прибере отново в България, за да се срещне отново с Любомир. Той също я чака и връзката им се развива светкавично. Месец и половина по-късно Раева вече е бременна с първото си дете Лия, което тази година ще бъде в първи клас.

Бъдещата булка имаше връзки със Слави Трифонов, адвокат Камен Атов и ди джей Дончо.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Велика новина!

    18 1 Отговор
    За пръв път в света някой се сгодява. Машалла!
  • 2 Нека

    6 6 Отговор
    Бъде щастлива! Вече и се полага и на нея!
  • 3 БАРС

    21 0 Отговор
    ДОБРЕ ДЕ ,НИЕ ЧИТАТЕЛИТЕ КАКВО ТРЯБВА ДА НАПРАВИМ? БИЛА КРАСАВИЦА,ЩЕ РЕЧЕ ЧОВЕК ЧЕ НЯМА ДРУГИ КРАСАВИЦИ ОТ НЕЯ В БЬЛГАРИЯ.И КАКВО ОТ ТОВА ЧЕ Е БИЛА КРАСАВИЦА .ПИШЕТЕ ЗА ПРОБЛЕМИТЕ В БЬЛГАРИЯ ПЪЛНО ОТ ТЯХ И ПО СЕЛА И ПО ПО МАЛКИ ГРАДОВЕ И Т.Н ЗА РАЗБИТИТЕ ТРОТОАРИ УЛИЦИ ПОКАЗВАЙТЕ И ПИШЕТЕ КОЙ ОТГОВАРЯ ЗА ТОЯ БАРДАК И КОЙ Е ВИНОВЕН.КРАСАВИЦИТЕ ГИ ОСТАВЕТЕ НА МИРА.ХОРАТА НАРАНЦИЯ НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА.А И СВЯТО МЯСТО ПУСТО НЕ ОСТАВА.
  • 4 Татра

    13 0 Отговор
    И кво от това . !!!!!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 обикновено събитие

    8 2 Отговор
    Да са живи и здрави.
    Тази новина няма никакво значение за огромна част от хората. Но ако решите да прочетете докрай това "класическо произведение", ще трябва да се ядосате истински. Що за лош вкус и лошо възпитание има тази журналистка. Нужно ли е да изброява кои са били партньорите на Алекс. Тези журналисти нямат ли чувство за такт, за дискретност. Много се ядосах на това неистово желание, което изпитват много хора, ей така, мимоходом, да напишат, да споменат, нещо по-пикантно. А дали е почтено, кой се интересува. Клюкарска работа.
  • 7 очевидец

    11 0 Отговор
    Всичко по реда си, както сега е модерно - първо ражда, след някоя година се сгодява, като минат петнадесетина годинки може и да се омъжи.На края може и да се окаже, че мъжът е бил гей.
  • 8 глоги

    6 0 Отговор
    АлекС пише: "Имам нещо да ви казвам". Алек е онзи с брадата,който не си избра мома.
  • 9 цербер

    8 0 Отговор
    Актьорът Илия Раев не е Лия.Вместо Лия,щерка й трябва да се казва Илияна или Илиана,а не Лия.
  • 10 шуримури

    7 1 Отговор
    Алекс Раева е студена!
  • 11 шекер

    10 3 Отговор
    Щом за 43-годишна това е първи брак, значи булката хич не е добра по характер. И мъжете го разбират.

    И щом има вече дете от тоя и чак сега получава предложение от него показва, че той до последно се е чудил - дали изобщо да й предлага брак. Сигурно я съжалил зарад детето.

    Коментиран от #12

  • 12 Син да имаш

    0 3 Отговор

    До коментар #11 от "шекер":

    Зет да ти доведе. Цялата сватба ти да платиш !