Last news in Fakti

5 Март, 2014 16:31 1 921 1

Арнолд Шварценегер влиза в "Терминатор 5"

  • арнолд шварценегер-
  • терминатор-
  • филм

Водят се преговори за завръщане на звездите от първата част - Лидна Хамилтън и Майкъл Бийн

Арнолд Шварценегер отново ще се превъплъти в своята най-култова роля на терминатора, съобщава Мирър.

66-годишният актьор потвърди, че отново ще влезе в ролята на хуманоидния робот в петата част на култовата научно фантастична поредица. За последно Шварценегер участва в поредицата през 2003 г., в „Терминатор 3“.  Той не успя да участва в 4-та част, тъй като по  това време изпълняваше длъжността на губернатор на Калифорния. Новата лента ще бъде режисирана от режисьора на „Тор: Светът на мрака“- Алън Тейлър. Той нашумя покрай работата си по епизодите по  култовия фентъзи сериал „Игра на тронове“.

Ролята в първия „Терминатор“ през 1984 г.,  превърна  Арнолд от шампион по бодибилдинг в  глобална филмова звезда. Поради напредналата си възраст, най-вероятно Арнолд ще облече за последен път коженото яке на робота-убиец, като за това ще получи хонорар от $ 20 млн. В момента се водят преговори за участие в новия филм и на другите звезди от оригинала - Линда Хамилтън и Майкъл Бийн.

Снимките на „Терминатор: Генезис“ започват до няколко седмици, като най-ранната дата за излизане на продукцията по кината е юли, 2015 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Иван

    0 0 Отговор
    И като какъв , ще играе? Той е вече на 66г.