30 Юли, 2024 10:15 3 530 14

Вижте попфолк певицата Лидия преди корекциите (СНИМКИ)

  • лидия-
  • попфолк певица-
  • корекции-
  • преди и сега

Днес тя прилича на истинска кукла Барби

Ако може да се каже, че у нас има абсолютна двойничка на световноизвестната кукла Барби, то това несъмнено е фолкпевицата Лидия, която прилича на играчката повече и от актрисата Марго Роби, която я изигра във филма „Барби“.

За да се стигне до този резултат обаче, Лидия се е подложила на толкоз много корекции, че вероятно и самата тя не знае точната им бройка. В натурален вид, тя е приличала на Селин Дион, но за съжаление това сходство е стигнало само до визуалност и по никакъв начин не е засегнало гласовите данни на нашенката.

Със сигурност, ако видите снимка на Лидия преди тунингите, няма да я познаете. Протежето на Галин, което тези дни се изяви в „Черешката на тортата“ е твърде далеч от натуралния си вид. В интернет могат да се намерят множество записи на Лидия Стаматова преди влизането ѝ в чалга средите, тъй като тя от дете обикаля по различни тв формати, за да пее. Разликата е, че там тя застава в абсолютно натурален вид и без преувеличени може да се каже, че няма абсолютно нищо общо с начина, по който изглежда към днешна дата.

Сравнението „преди – сега“ сочи, че българското Барби несъмнено е претърпяло доста мъки, докато заприлича на кукла. От пръв поглед се вижда, че си е правила ринопластика и като всички от лекия бранш си е резнала носа. Видимо е с просто око, че към момента е много по-малък отпреди, направо е загатнат, за което може да се спори дали е било нужно, тъй като натуралният ѝ обонятелен орган е изглеждал доста добре.

View this post on Instagram

A post shared by LIDIA (@lidia_alpha)


От километри личи, че устните ѝ също са пипани, тъй като са променени и формата, и размерът. В сравнение с преди, зъбите ѝ са по-квадратни и избелени. Скулите и веждите също са претърпели корекции. Изкуствените мигли са уголемили очите ѝ като на кукла, а в Черешката стана ясно, че носи и перуки или поне екстеншъни, тъй като в първата вечер от седмицата се появи на екран с кок на тила, а във втората бе с коса до раменете, която няма как да се оформи в кок и едва ли се е подстригала точно тогава.

На фона на всички тези корекции е странно, че все още не е прибегнала до любимата на чалгаджийките корекция на бюста. Формите ѝ изглеждат натурални, но докога? Сигурно промяната им е въпрос на време, пише "Уикенд".


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    12 8 Отговор
    Добре, че ги е направила.
  • 2 Хахаха

    39 2 Отговор
    Контрареволюция от естествено хубаво момиче , до типова маймуна от бюти клиник !
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Зевс

    30 1 Отговор
    Всичките ги правят по калъп, не можеш да разбереш коя коя е, ама и не ме интересува, не слушам такава музика.
  • 5 абе,

    25 1 Отговор
    Била е симпатично момиче,сега е намацотено с тонове грим клише.Качила е 10 години към възрастта си.Смешни са сравненията на кого приличала преди и сега.

    Коментиран от #13

  • 6 каква билест ги мъчи тия жени

    14 1 Отговор
    била е красива преди да се окепази
  • 7 ......па

    10 0 Отговор
    Защо за чалгарката Галена не публикувате коментарите?Забелязах от едно известно време правите това и за някой други избрани от вас хора.Обяснете на аудиторията.
  • 8 Дерибеев

    11 1 Отговор
    И преди и сега е все така отвратителна. Но за един секс става !
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Гацо

    1 0 Отговор
    У гъзоооооооооооо...
  • 11 БгТопИдиот🇧🇬

    13 0 Отговор
    Надуваема кукла за платени мъжки забавления.
  • 12 Прости тууутки

    13 0 Отговор
    Доктор Енчев - правя ги под шаблон, но са тъпички и не разбират, че стават като китайски кекс кукли серийно производство.
  • 13 да бе

    5 0 Отговор

    До коментар #5 от "абе,":

    Прав си, абсолютно. Но това се продава на чичковците с парички, всеки иска да се хвали със скъпа и лъскава "тенекия". За това момите инвестират в корекции и се надяват да ги избият с печалба докато свърши маркетинговия им период. ;-))) Просто бизнес.

    Коментиран от #14

  • 14 абе,

    5 0 Отговор

    До коментар #13 от "да бе":

    Вярно бизнес но като се амортизират и започват да обикалят клюкарските предавания у Босфор и Нова телевизии и ревът че нямало свестни мъже за тях.Е, кой нормален мъж ще си вземе многоупотребявана пластмаса.За това иде реч,не за друго.Иначе да си трошат главите,живота си е техен щом са решили да затъват у чалгарията ,но да не го натрапват на аудиторията.