30 Юли, 2024 15:14 3 684 10

Тези пет зодии мразят да готвят

  • зодии-
  • астрология-
  • готвене-
  • мразят

А вие сред тях ли сте?

Тези пет зодии мразят да готвят  - 1
Снимка: Shutterstock

Храната е неразделна част от нашето ежедневие. А понякога астрологията не само разкрива какви ястия предпочитаме, но и как се чувстваме относно самия процес на приготвяне на храната.

Овен

Овните са импулсивни и жизнени. Те не обичат да губят време в кухнята, а предпочитат бързи и прости ястия, които се вписват в ритъма на забързания им начин на живот. Вместо да се задържат дълго пред печката, те отварят приложението за доставки и си избират храна, която ще дойде до вратата им, пише dir.bg.

Близнаци

Близнаците са общителни и любознателни, но лесно се отегчават. За тях готвенето често изглежда досадно и монотонно. Затова предпочитат да поръчат храна или да вечерят навън, където могат да се насладят на разнообразие без никакво усилие от тяхна страна.

Лъв

Лъвовете са креативни и нестандартни. Те се интересуват от интелектуални и творчески предизвикателства, а не традиционните домакински задължения като готвенето. За тях кулинарията може да бъде скучна, затова предпочитат бързи опции, за да не си губят ценното време, което може да бъде вложено в кариерното им развитие..

Везни

Везните са артистични мечтатели. Те често се потапят в своите въображаеми светове и намират хлопането на тенджери и черпаци за изключително досадно. Вместо това, те разчитат на други да се погрижат за нуждите им, а ако няма кой - избират най-простите и бързи ястия.

Стрелец

Както знаем, Стрелците са импулсивни, свободолюбиви и авантюристични. Те обичат да пътуват и да пробват нови неща, а готвенето у дома често им изглежда твърде скучно. Затова предпочитат да излязат и да опитат различни храни в ресторантите, които ще ги приготвят за тях бързо, докато те чакат с питието си в ръка.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Те еб... В

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "cтрелок":

    Безделника ти умрял 🤭
  • 3 осмокрак

    4 4 Отговор
    Аз съм РАК, жена и мразя да готвя.
  • 4 Скар

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "cтрелок":

    И аз съм Телец.
  • 5 Иво

    8 3 Отговор
    Аз съм близнаци и обичам да готвя
  • 6 ха ха

    7 3 Отговор
    Аз съм Везни и обичам да готвя. Мразя да мия съдовете след това, но ако го няма помощник-готвача, го правя аз.

    Коментиран от #10

  • 7 Митко

    6 1 Отговор
    Стига с тия глупости! Ако няма какво да работите излезте отпуска! Аз съм близнак и обожавам да готвя, а си нямате и представа, колко не обичам да ям навън!
  • 8 Мама Нели

    2 0 Отговор
    Не е вярно! Сестра ми е зодия Лъв и много обича да готви. Не я мързи да готви сложни манджи даже когато си е сама в къщи. Имам приятелка “ Стрелец”, готви и върти пити, баници, сладкиши. Да не говорим за туршии, лютеници и други зимнини! Аз съм “Рак” и наистина не обичам да готвя, винаги нещо набързо, да не е “без хич”! Сигурно е важен и асцендента?
  • 9 ганю

    0 0 Отговор
    само бездарните мразят да готвят
    ами ръфай всичко сурово като те мързи
    и си грухкай там в купанката
  • 10 ганю

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "ха ха":

    за това има лек
    отвори си таверна цапаш и чупиш никакво миене
    или скара бира с еднократни чаши ,чинии и прибори