9 Август, 2024 12:58 1 018 1

Феновете на Селена Гомес са убедени, че тя е сгодена за Бени Бланко заради СНИМКА

  • селена гомес-
  • певица-
  • актриса-
  • бени бланко-
  • годеж-
  • сгодена

Певицата публика серия от снимки, които показват как върви личният ѝ живот с продуцента

Феновете на Селена Гомес са убедени, че тя е сгодена за Бени Бланко заради СНИМКА - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Селена Гомес разпали спекулациите, че е сгодена за приятеля си Бени Бланко, след като публикува любопитни снимки в социалните медии.

32-годишната звезда, която преди това се е срещала с Джъстин Бийбър, влезе в Instagram по-рано тази седмица и публикува селфи с Бени на заден план. И въпреки че това не е първият път, когато звездата документира връзката си, фактът, че тя покри безименния си пръст с розови емотикони със сърца, озадачи феновете ѝ и ги накара да подозират, че там се крие годежен пръстен.

Феновете на Селена Гомес са убедени, че тя е сгодена за Бени Бланко заради СНИМКА

Тя озаглави поста: "Нощ навън." Разбираемо, не отне много време, преди социалните ѝ медии да бъдат залети с коментари, обсъждащи предполагаемия ѝ годеж. Това не е първият път, когато двойката е била обект на слухове за годеж, откакто обявиха публично за връзката си през декември миналата година.

Миналия уикенд акаунтът в Instagram Deuxmoi разкри, че според добре осведомен вътрешен източник известна актриса и певица се е сгодила. Публикацията гласеше: „Тази актриса се сгоди през уикенда за приятеля си, с който са заедно от една година. Те бяха заобиколени от приятели на любимо свое място на плажа." Мнозина предположиха, че публикацията е свързана именно със Селена и Бени.

Публикация, споделена от Selena Gomez (@selenagomez)

Слуховете за връзката им започнаха да циркулират през ноември миналата година и Селена потвърди новината следващия месец. Тя написа в Instagram: „Той е моето абсолютно всичко в сърцето ми. Той е по-добър от всеки, с когото съм била. Факти."

По-рано тази година дизайнерът на костюми Дана Коварубиас за сериала „Само убийства в сградата“, в който Селена играе главна роля, каза пред The Sun, че Селена и Бени „толкова влюбени“. И ко-създателят на тв поредицата Джон Хофман похвали романтиката на двойката, като каза: „Между тях цари страхотен мир.“

Самият Бени Бланко коментира и отношенията си със звездата. Говорейки пред списание WSJ, той каза: „Лудост е как твоят партньор може просто да седи там през цялото време, точно пред очите ти, а ти дори не забелязваш, и тогава имаш онзи момент на осъзнаване, в който си казвате, "Чакай, аз съм влюбен"."


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Е с тоя

    1 0 Отговор
    Оръфляк ли се хвана
    Немат акъл днешните моми