20 Август, 2024 12:58 1 645 12

Кевин Спейси е разорен и Холивуд го отхвърля, въпреки че е оправдан за сексуални престъпления

  • кевин спейси-
  • актьор-
  • холивуд-
  • разорение-
  • фалит-
  • обвинение

Носителят на Оскар е трябвало да продаде имението си в Балтимор за 2 милиона долара по-малко, отколкото е било купено

Кевин Спейси е разорен и Холивуд го отхвърля, въпреки че е оправдан за сексуални престъпления - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Актьорът Кевин Спейси се намира в много ниско място в живота си, въпреки че бе оправдан от съда за многобройните дела за сексуални престъпления.

Двукратният носител на Оскар избухна в сълзи по време на скорошно телевизионно интервю в което казва, че е фалирал и е бил принуден да продаде красивото си имение на брега на Балтимор за част от цената, разкрива RadarOnline.com.

Източник на изданието съобщи: "Кевин е съсипан, защото знае, че е оправдан за някои ужасни неща, но заради обвиненията е разорен и шоубизнесът вече не иска да има нищо общо с него!"

Кариерата на 65-годишната холивудска звезда се срина, след като той беше обвинен в сексуални посегателства от няколко мъже.

Въпреки че признава, че се е закачал с колеги актьори и е флиртувал с други, той отрича обвиненията в насилие и се яви пред съда както в САЩ, така и във Великобритания, където беше напълно оправдан и обявен за невинен.

Въпреки това новите роли са малко на брой и правните проблеми на Спейси са се отразили сериозно на финансовото му състояние.

През 2021 г. арбитър го осъди да плати 31 млн. долара на студиото, продуцирало хита на Netflix "Къща от карти", след като излязоха наяве първите обвинения, че се е възползвал от човек на снимачната площадка. Кевин Спейси заяви пред Пиърс Морган в телевизионно интервю: "Все още дължа много съдебни сметки, които не съм успял да платя."

Но сега той загуби любимия си имот в Балтимор. Построена на кей в градското пристанище Inner Harbor, къщата с площ 9 000 кв. м. е обявена за продажба, след като той не успял да изплаща ипотеката, и наскоро е закупена на търг.

Източник заяви: "Той е бил принуден да продаде своята гордост и радост за около 2 млн. долара по-малко от сумата, която е платил за нея. Кевин не вижда никаква светлина в края на тунела. Върти се в черна дупка на отчаянието и има опасения, че е на ръба на пълен крах."

Шарън Стоун наскоро излезе в защита на своя очернен приятел Кевин Спейси. 66-годишната звезда от филма "Първичен инстинкт" твърди, че Спейси е бил игнориран и тъпкан повече заради това, че е гей, отколкото заради обвиненията в сексуално посегателство, които спряха кариерата му.

Стоун заяви по време на неотдавнашно интервю: "Кевин хващаше хората за гениталиите им. Много хора. Но никой (не е казал публично), че ги е изнасилвал или принуждавал към сексуален контакт. Но има толкова много омраза към него, защото в неговия случай това е било с други мъже. Ето защо не му е позволено да се върне. Защото е обидил мъжете!"

Въпреки че статусът на Спейси като холивудска звезда се срина, след като повече от 20 мъже излязоха с твърдения, че ги е насилвал, Шарън Стоун заяви, че след като "е загубил дома си, загубил е всичко, трябва да му бъде позволено да се върне".

Тя добави: "Мога ли да ви кажа колко мъже са ме хващали за гениталиите през живота ми? Много повече, отколкото Кевин Спейси е хващал мъже за гениталиите. И нито един от тях не ми се е извинил!"


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    15 2 Отговор
    Джендърите убиват.

    Коментиран от #9

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Кадир

    5 14 Отговор
    Кой е този?

    Коментиран от #5

  • 4 Някой

    21 2 Отговор
    Ето така се съсипва кариерата на един успял бял мъж. Че и хетеросексуален се оказа, гадината му с гадина!
    Това са демократичните ценности - някой нещо казва по адрес на друг, и край - кариерата му е свършена. И няма значение, че то не е вярно - важното е, че медиите го разнасят като пресни л..на навсякъде.
  • 5 мосю Алфонс

    6 2 Отговор

    До коментар #3 от "Кадир":

    Пусни си "Листопад" и не се напиняй повече.
  • 6 Айс Вентура

    17 1 Отговор
    Велик актьор, чиято кариера бе съсипана от посредствени хорица, търсещи сензация и пари.

    Коментиран от #12

  • 7 Галина Колева

    8 0 Отговор
    До там водят някои неща...Клевета обаче е най-страшната.
  • 8 а стига бе

    4 1 Отговор
    Защо в краварника не са защитили тоя хей както ни карат да ги защитаваме тук ?
  • 9 Хаха

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Не детенце малограмотниците убиват
  • 10 Сила

    6 1 Отговор
    Той и брат му са били насилвани като деца от собствения си баща .....гадно детство , което не му попречи да стане велик актьор и на финала отново унижения и срам ......апропо , брат му е известен травестит в шоу в Лас Вегас
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Соня метресата на свинятъ

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Айс Вентура":

    Няма никакви посредствени хорица, търсещи сензация и пари! Всичко е преднамерено и добре изработено! Не слуша господарите и... Повтаря се случилото се с Линда Еванджелиста. Пак добре , че още е жив а не като ония от яхтата до Италия...