31 Август, 2024 12:41 2 191 16

Дженифър Лопес: Бен вечно беше недоволен от нещо

  • дженифър лопес-
  • бен афлек-
  • развод-
  • негативизъм

Джей Ло била „като майка“ на Афлек

Дженифър Лопес постоянно се бореше с мрачните настроения на вече бившия си съпруг Бен Афлек, с когото се развежда: той беше „по-скоро неин син, отколкото неин съпруг“, съобщиха на People близки на двойката.

Според тях 52-годишният Бен често изпадал в „мрачни състояния“ и „не знаел как да се справи със стреса“. „Той не знае как да се справя със ситуации, разстройва се лесно и е склонен да изпада в депресия. Когато е спокоен и в добро настроение, удоволствие е да бъдеш с него. Но по-често той е недоволен от нещо, обсебен от нещо незначително", отбелязва източник. По думите му общуването с Афлек е много трудно, но самият актьор не придава никакво значение на това. "Той наистина не разбира как лошото му настроение влияе на хората около него. Просто е неприятно да бъдеш около такава негативност."

55-годишният Лопес се опитваше да му оправи настроенията. „Дженифър наистина прекара много време, за да се увери, че Бен е щастлив и има всичко, от което се нуждае“, каза източникът. Тя обаче се дразнела и от постоянното му недоволство. Приятелите на Лопес също наляха масло в огъня: те смятаха, че певицата не е длъжна да му бъде бавачка“.

Интересното е, че сега Афлек се чувства страхотно. "Той разцъфтява, когато има проекти в работата и когато става въпрос за децата му. Той прави точно това, което иска. Изглежда много щастлив."

Това беше вторият опит на двойката да създаде семейство. През 2002 г. те бяха сгодени, но се разделиха, тъй като не можаха да се справят с натиска, който публичността на връзката им оказва върху отношенията им. Те се ожениха през 2022 г., подновявайки връзката си след дълга пауза, но още тази пролет се появиха слухове, че нещата не вървят гладко и наскоро двамата се разделиха и Дженифър подаде молба за развод, припомня БГНЕС.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Баце

    4 3 Отговор
    Да вземе мен за неин син. Ако развърже мисията много ша сам смихнат.
  • 2 цербер

    5 6 Отговор
    55-годишната Лопес се опитваше да му оправи настроенията.
  • 3 Голата истина

    5 5 Отговор
    Ами вдитой повече ходилата бе жено
  • 4 Бен Тен

    11 3 Отговор
    Такъв си му е характера и зодията сигурно.
  • 5 Въпрос

    17 2 Отговор
    55 годишният Лопес не е ли жена? Или е стансла мъж?
  • 6 Така

    7 2 Отговор
    Даже не местя.
  • 7 Мнение

    14 2 Отговор
    Човек обича някого такъв какъвто е.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 МИЛФ

    5 4 Отговор
    И аз обичам такива MILF-ки.Нека ме вземе.за злопотреба за 2-3 месеца
  • 10 абе,

    15 0 Отговор
    Според мен пък латината е била вечно недоволна ,че не и играе по свирката.Тя е егоист обича само себе си и показността.Въобразяваше си,че Бен ще и е трофей когото ще манипулира и ще се фика.Да,ама не и се получи.Видно е,че той е щастлив от раздялата,а тя кисела.

    Коментиран от #16

  • 11 Рон Джереми

    5 0 Отговор
    Човекът е искал да си пийва, да се весели, а ти искаш да определяш по какъв начин той да е щастлив. На 50+ години човек тепърва да променя себе си... Няма да се получи.

    “Мы заставим вас быть счастливыми!”
  • 12 Ха,ха,ха

    7 2 Отговор
    Той бил виновен,а тя света вода ненапита- с 3 брака, 4 годежа и 2 деца.Щом не го задоволява в леглото,естествено ,че ще бъде недоволен.За да бъде една връзка перфектна,жената трябва да покорява мъжа,с внимание,прекрасно готвене и чаровни усмивки,които тя едва ли си е правила труда да изпълнява.

    Коментиран от #13, #14

  • 13 Хахаха ;-)))

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "Ха,ха,ха":

    А мъжа какво трябва да прави, ще ни светнеш ли, за да е щастлива една жена?
  • 14 Мнение

    1 1 Отговор

    До коментар #12 от "Ха,ха,ха":

    Животът си е неин, ако иска ще има 10 брака, 10 деца и 20 годежа! Ти гледай нвоя мизерен неудачен животец!
  • 15 Психолог

    1 0 Отговор
    Всеки сам трябва да се грижи за това да се чувства щастлив! Никой не е длъжен да му оправя настроението! Щастието се намира в самите нас.
  • 16 Напротив!

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "абе,":

    Мъжете имат свой списък, който отговаря на техните потребности. На тях им се иска жена им вкусно да им готви, винаги да го слуша и да го подкрепя, да се отнася към него с уважение, да бъде всичко подредено в дома, да се занимава повече с децата и още. И така нашите желание и егоизъм често стават причина за разрушаване на отношенията. Все пак искаме да ни обичат, но самите ние да даваме любов – не искаме.