5 Септември, 2024 10:58 3 821 18

"Кой да знае?" се завръща в ефира с нови епизоди и специални гости

  • кой да знае-
  • милица гладнишка-
  • христо пъдев-
  • сашо кадиев-
  • шоу-
  • куиз

Капитаните Милица Гладнишка и Христо Пъдев отново са начело на звездните отбори

Комедийно куиз-шоу „Кой да знае?“ се завръща в ефира на bTV със специална седмица, пет нови и все така забавни епизода от 9 септември (понеделник).

Заедно с емблематичните капитани и гостуващи популярни личности, зрителите ще научават по нещо ново в делничните вечери от 20:00 ч. С типичното си чувство за хумор, Милица Гладнишка и Христо Пъдев отново ще подаряват страхотно настроение, изненади и още повече интересни минути пред екрана на bTV, а водещият Александър Кадиев вече се е заредил с нова доза интересни факти, за които човек никога не се е замислял, но и никога след това няма да забрави.

До капитаните, които умеят да губят с усмивка, предстои да застанат „среброто на българското кино“ и водещ на най-новото риалити предаване „Островът на 100-те гривни“ Александър Сано и „актьорът по наследство“ Ясен Атанасов – син на големия български артист Атанас Атанасов. Какво се крие на последния етаж на Айфеловата кула в Париж, как да предпазим автомобилния акумулатор от разреждане и по какъв начин жените могат да придобият по-голяма власт над мъжете, предстои да разберем в ефира на bTV.

В подкрепа на отбор „Милица“ ще застане актьорът и „глас на bTV“ – Мариан Маринов, а в ролята на тайно оръжие на Христо Пъдев в неотменимата му мисия да грабне паричната награда за публиката ще влезе нежната половина от новото фантастично дуо тв водещи – Диляна Попова. Защо небето е синьо, как един петел е успял да се превърне в най-голямата звезда в Колорадо и в кого се крие вината при по-бавна Wi-Fi връзка – отговорите зрителите ще разберат всяка делнична вечер от 20:00 ч. по bTV.

В студиото на „Кой да знае?“ ще влязат още „синьото око на българския театър“ – Петър Антонов (отбор Милица) и новата водеща на музикалното шоу „Гласът на България“, което се завръща със своя 11-и сезон на 14 и 15 септември по bTV – Боряна Братоева (отбор Пъдев). Четиримата предстои да се опитат да отгатнат защо прясното мляко кипва при варене, а водата – не, кое облекчава най-добре паренето след ужилване от коприва, какво обединява всички жители на островната държава Науру и др.

Една от най-талантливите млади български актриси – Дария Симеонова, и колегата ѝ Живко Симеонов също ще застанат на банките съответно до Пъдев и Милица в друг от премиерните епизоди на „Кой да знае?“ по bTV. Какво кара хората да сънуват кошмари и странни сънища, защо конете кимат с глава, докато вървят, и какво представлява „ефектът на термометъра“, предстои да стане ясно от 20:00 ч. само в ефира на bTV.

В петък (13 септември) сезонът на „Кой да знае?“ ще бъде закрит със специален двоен епизод от 20:00 до 23:00 ч. Звездни гости на капитаните тогава ще са три от най-разпознаваемите и обичани лица в българския телевизионен ефир – Ники Кънчев, Краси Радков и Станислава Ганчева. Емблематичният „Мистър Стани богат“ този път няма да задава, а ще отговаря на въпроси в приятната компания на Милица Гладнишка, а Краси Радков и Станислава Ганчева, които предстои да се впуснат в яростно „Бягство към победата“ от тази есен по bTV, ще застанат рамо до рамо до Пъдев в преследване на печалбата, която по традиция отива за публиката.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Русофиле

    3 7 Отговор
    А.к.а.й.т.е

    Коментиран от #2

  • 2 Новичок

    10 3 Отговор

    До коментар #1 от "Русофиле":

    Акаме, хайде яж.
  • 3 Тоя лигльо албански

    13 4 Отговор
    И всичките недоказали се никаквци ги събират в такива безинтересни и скучни предавания!
  • 4 бай хасан

    7 5 Отговор
    това предаване не га гледам защото не понасям литавщините на сащко
  • 5 Гошко

    6 3 Отговор
    В тази държава само артисти ли има? Те винаги са били неграмотни
  • 6 Да спре

    5 4 Отговор
    Да спре водещият да подсказва на пъден. Милица знае много и е прекрасна. Грозно и елементарно е подсказването, видимо е от всички.

    Коментиран от #18

  • 7 ники

    5 6 Отговор
    Толкова е дразнещо поведението на водещия и на някой от участниците, че се отказах да го гледам. Да, има интересни въпроси, да човек може да обогати знанията си, но не е моето предаване...
  • 8 Тв критик

    5 4 Отговор
    Куиз шоу но комедийно нещо не се връзва трябва да е сериозно . Но с тези водещи не става . Но от тази тв не очаквам да прави нещо сериозно.
  • 9 Гост666

    4 5 Отговор
    Опити да го гледам 1-2 пъти и до там. Не харесвам водещите .
  • 10 Моето мнение

    4 2 Отговор
    Предаването ми изглежда нагласено,иначе е забавно.
    И някой знае ли кой е Големия български актьор Атанас Атанасов?!

    Коментиран от #12

  • 11 Защо

    4 4 Отговор
    Защо ни тормозят, цяло лято ги повтаряха, непоносими лигави са

    Коментиран от #13

  • 12 Да, професор е

    2 0 Отговор

    До коментар #10 от "Моето мнение":

    и е женен за дъщерята на големите Виолета Бахчеванова и Васил Стойчев.
  • 13 Ами много

    5 0 Отговор

    До коментар #11 от "Защо":

    е просто, не го гледай!
  • 14 влък

    2 0 Отговор
    Кой да знае? Какво да знае? Къде е Къдеев, ли?
  • 15 💀💀💀👺👽👽

    4 0 Отговор
    Шоу за въпроси с лигавене и комедия нещо измислено от бТВ . Само някави известни канят . Ще е по интересно с нормални хора и нейзвестни водещи . С млади хора който се държат сериозно . И доста хора сне гледат бТВ от години.
  • 16 ☢️☢️☢️☢️

    3 0 Отговор
    Ще пропусна и този път .
  • 17 🥓🥓🥓🥓🥓

    4 1 Отговор
    Абсолютна боза за запълване на програмата на Босфор тв .
  • 18 казваш, много знае

    0 1 Отговор

    До коментар #6 от "Да спре":

    За Мекица не може да се каже, че знае две и двеста.Тя не може да смята.