6 Септември, 2024 17:51 2 424 9

Роби Уилямс и семейството му претърпяха тежка двойна загуба (СНИМКИ)

  • роби уилямс-
  • айда фийлд-
  • загуба-
  • семейство-
  • почина-
  • починали

Съпругата на звездата съобщи, че двете им кучета са издъхнали заедно в съня си

Роби Уилямс и семейството му претърпяха тежка двойна загуба (СНИМКИ) - 1
Снимка: Shutterstock

Тежка загуба, при това и двойна, сполетя певеца Роби Уилямс, след като загуби двама членове на семейството си в една нощ. Изпълнителят и съпругата му Аида Фийлд споделиха, че са с разбит сърца, тъй като двете им кучета умряха заедно в една и съща нощ.

"Те издъхнаха заедно в леглото, докато слушаха "Dancing Queen" и бяха заобиколени от огромна любов", съобщава семейството в социалните мрежи.

50-годишната поп звезда сподели тъжната новина с феновете си в Инстаграм. Роби каза на феновете, че кучетата му Пупет и Уоли са умрели заедно в съня си. Аида допълни, че 18-годишната Пупет е с нея от близо две десетилетия и каза, че тя е нейната „сродна душа“.

По нейни думи Роби веднага е приел Пупет като свое собствено куче и се е влюбил в нея „мигновено“.

„Когато срещнах Роб му казах, че Пупет и аз сме неразделни“, разказва Аида. „По онова време Роб имаше 3 големи кучета и предположих, че ще се откаже от идеята да изведе малко, бяло, пухкаво куче по улиците. Но Роб веднага се влюби в нея и изведнъж голямата татуирана попзвезда… се превърна в нещо като малко пухкаво куче“, сподели Аида.

По-късно двойката приюти и още едно кученце към семейството си - Уоли.

„Когато година по-късно нещата станаха сериозни, решихме да разширим семейството си и да си вземем още едно куче“, споделя Аида.

„Нямаше съмнение в деня, когато срещнахме Уоли - това беше момчето за нас. Гушкаше ни и ни целуваше и ни преследваше навсякъде. От този ден нататък, на 4 юли, ние официално станахме едно голямо смесено семейство“, спомня си съпругата на певеца.

Техните четириноги бяха неразделна част от сватбения ден на двойката, когато се ожениха през 2010 г. Двойката реши, че Пупет и Уоли ще им бъдат кумове на сватбата.

„През годините Пупет и Уоли бяха навсякъде с нас - за раждането на всичките ни 4 деца, множество турнета, държави и всички възходи и падения, които животът ни поднесе през последните 14 години, откакто казахме „Да“, спомня си с носталгия Айда.

Тя посочи, че Пупет и Уол са последните им двама оцелели домашни любимци. По думите ѝ с течение на времето трябвало да се сбогуват с всичките си кучета. Певецът от своя страна призна, че ще отдели следващите дни, за да скърби и да "плаче", предава Телеграф.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 😈😈😈😈

    9 0 Отговор
    Аууууу нима умрялимкучета ние помислихме ,че става въпрос за роднини.

    Коментиран от #2

  • 2 Ами

    9 4 Отговор

    До коментар #1 от "😈😈😈😈":

    То си е като роднини! Част от семейството! Който няма домашен любимец няма да го разбере!

    Коментиран от #4

  • 3 Това е

    4 4 Отговор
    покъррително веднагаааааа сащ,нато, сзо, урсула, онн, сорос,нпо америа за България, да вземат отношение по въпроса, веднагаааааааа.
  • 4 😈😈😈😈

    4 2 Отговор

    До коментар #2 от "Ами":

    Имам любимци бинтова не е важна новина . По скоро е клюка за този татуиран човечец. Който се мисли за певец.
  • 5 Хейт

    3 6 Отговор
    Ох горките тези няматли още деца ,че гледат кучета . Или не искат деца .
  • 6 Роби бой

    6 1 Отговор
    пее добре, да съчини един реквием фор догс. Халелуя,...маракуя.
  • 7 👽💀😎🏴‍☠️

    2 4 Отговор
    Оххххх горките поредните гледащи кучета а не деца . Дошло е времето на любимците . Айде всички да споделите за починали любимци в последните 2 години .

    Коментиран от #8

  • 8 Пръц

    3 2 Отговор

    До коментар #7 от "👽💀😎🏴‍☠️":

    Четеш явно м/у редовете.
  • 9 Супер важна новина

    0 1 Отговор
    За българите