7 Септември, 2024 09:50 1 590 4

Шампионът Рълев се върна в резиденцията на "Игри на волята"

  • иван рълев-
  • игри на волята

Той получи възможността да разгледа новото място, където отборите ще се борят за своето оцеляване и комфорт

Шестият сезон на "Игри на волята" се задава с много изненади, а новата луксозна резиденция вече привлича вниманието на феновете, пише plovdiv24.bg.

Иван Рълев, победителят от миналогодишния сезон, получи възможността да разгледа новото място, където отборите ще се борят за своето оцеляване и комфорт.

След пет успешни сезона по Южното Черноморие, шоуто тази година се мести на север. Резиденцията е по-луксозна отвсякога, като в предаването "Здравей, България" по Нова тв Рълев сподели своите впечатления и носталгични спомени.

"Миризмата в къщата ме върна към миналия сезон - спомням си спагетите на Цвети. И сега нещо в кухнята се готви... но този път леща с наденица", шегува се Рълев, докато разглежда новите помещения.

Той е категоричен, че новата резиденция е просторна и удобна, но сподели, че за него лично най-голямото предизвикателство остава животът в Стопанството - място, което го е поддържало в отлична физическа форма.

"Резиденцията те прави лигав и мързелив. Най-добре ми беше в Стопанството - гладът и трудностите те карат да се бориш", допълва победителят.

Новият сезон на "Игри на волята" започва на 14 септември, като зрителите ще видят още повече напрежение, битки и стратегии.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дона

    6 0 Отговор
    Все стари муцуни в тези игри
  • 2 Тв критик

    5 0 Отговор
    Голям праз .
  • 3 Хейт

    4 1 Отговор
    Игрите на гладните за хляб и зрелища почват .
  • 4 Село Казанлък

    4 1 Отговор
    Нов сезон на поредната простотия.