8 Септември, 2024 09:00 2 446 12

Принц Хари готвел пъклен план срещу кралското семейство

  • принц хари-
  • кралско семейство

Кралски експерт изглежда разшифрова намеренията му

Принц Хари е обвинен в кроене на нов план срещу крал Чарлз, принц Уилям и останалите членове на кралското семейство, пише ФОКУС.

На фона на слуховете, че херцогът на Съсекс се опитва да се свърже отново с кралското семейство и е недоволен от съветите на своите експерти по имиджа в Америка, кралски експерт изглежда разшифрова плановете му.

Според кралския експерт Кинси Скофийлд, свързването на Хари с бившите му помощници в Обединеното кралство, за да му помогнат при кралското завръщане, може да означава, че той планира ново нападение срещу кралското семейство.

"Жертвите бяха много състрадателни към Хари и четейки това заглавие, инстинктивно изпитвате съчувствие към него. Но дали това не е поредният трик на Хари и Меган", каза тя пред GB News.

Освен това Скофийлд заяви, че желанието на Хари да се върне идва от на множеството му привилегии като член на кралското семейство.

"Той го прави, защото американците не ги посрещнаха по начина, по който първоначално си мислеха, че ще го направят", продължи тя.

"Мисля, че са направили много грешни стъпки през последните няколко години и не живеят живота, който са смятали, че ще имат.

"Не мисля, че "американската мечта" се е сбъднала за тях по начина, по който са се надявали, и принц Хари сега осъзнава, че е бил ценен като член на кралското семейство и това наистина му е дало цел."


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 До конспиролозите

    2 0 Отговор
    Пак теория на конспирациите

    Коментиран от #3

  • 2 въпросче

    1 0 Отговор
    А Хари може ли да готви мусака?

    Коментиран от #6

  • 3 Българин

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "До конспиролозите":

    Просто Хари се е възгордял, та затова и иска да стане крал. Няма кой да го направи. Няма качествата за това. По-добре да мисли за себе си според истинските си възможности, а не да смята, че трябва да прави преврат. Така ще си остане Хари. В противен случай няма да бъде себе си, което е лошо.
  • 4 незнайко

    3 1 Отговор
    Да искаш да се върнеш в голямото семейство това ли е ПЪКЛЕНИЯ ПЛАН ? Какво е това безумно заглавие ? Жена му го подведе а сега той се осъзна .

    Коментиран от #9

  • 5 Зайо Байо

    2 0 Отговор
    Ах , колко ПЪКЛЕН план е този ! Направо БРУТАЛЕН , а защо не и СВРЪХбрутален ! Направо чудооо!
  • 6 ЗЕЛЕНчук

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "въпросче":

    Че и дроб сарма !
  • 7 любопитен кръшкач

    0 0 Отговор
    Като го гледам тъй,май с брат си по майчина линия са от различни бащи.
  • 8 Лош човек е

    2 2 Отговор
    Изобщо не трябва да го допускат до тях. Той се показа какъв е - злобен, завистлив, алчен и мързелив.
  • 9 Дребна душица е

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "незнайко":

    Изобщо не го осъзнава, самият той е лош и завистлив.
  • 10 Нещо като нищо

    3 0 Отговор
    Какъв план има въобще??? Че и пъклен при това!!! Когато имаш някаква известност и имаш възможности да си промениш постоянният адрес за известно време на някой започва да им се привиждат пъклени планове:) Ами ако Хари отиде в бюрото по труда да се запише, че си търси работа - това ще огромен пъклен план, който цели да омаскари кралското семейство, защото не му дава привилегиите, които му се полагат!!! Каквото и да направи или не направи ще е виновен отново
  • 11 Гунчо

    3 1 Отговор
    Нали е подписал документ, че се отказва от привилегиите си, за да се ожени за проста негърка? Сега вече няма връщане назад - живей си в САЩ, където никой не ти се кланя и не те зачита.

    Пък като умре татко Чарли, новият крал няма и да се сети за теб, камо ли да ти даде охрана, замъци и пр.
  • 12 Охранител

    1 0 Отговор
    Хари, ако имаш нещо предвид, обади се. Имаш ми телефона. Или на баце Прани гащи звъниш и казваш, че Трактора му праща поздрави и иска една услуга. Ако не се омаже от страх, ще ти прати няколко читави колеги да свършите работа. За парите ще говорим после.