19 Март, 2014 12:32 10 533 3

ДесиСлава: Снимах клип на водопада на руски олигарх

  • дете-
  • говорим-
  • светлозар-
  • десислава-
  • брак-
  • сейшели

Певицата и приятелят й Светлозар Савов говорят за дете, защото то е нещото, което обвързва за цял живот

Наскоро ДесиСлава се върна от почивка на Сейшелите. Веднага по медиите започна да се шуми, че освен за новия й клип, райското място я е вдъхновило и за нещо по-сериозно, а именно - да каже съдбовното „да“ на ММА боеца Светлозар Савов. От Факти.Бг потърсихме блондинката, за да разберем истина ли е това, или е просто слух, но не се сдържахме да не я разпитаме и за новия й проект, ваканцията на Сейшелите и други любопитни факти около нея.

Кога излиза новото ти парче, разкажи повече за него?

Почти всичко вече е готово, само клипът все още не е монтиран. Този път ми се иска да пусна клип и песен заедно. Често ми се случва, след като пусна песента, да се забавя с клипа. Всичко е заснето, само не е монтирано. Може да се случи до една или две седмици максимум.

Песента в кой жанр е?

Ще издам поп-фолк парче с романтичното заглавие „Моето зайче”. То се получи много тийнейджърско, текстът е много младежки. Смятам, че доста влюбени хора ще открият себе си в песента. Надявам се да има добър успех.

Спонтанно ли реши да заснемеш клипа на Сейшелите? Какъв е сюжетът, какви бяха преживавянията ти около реализацията му там?

Да, съвсем спонтанно го реших. Сюжетът е красотите на Сейшелите. Общо взето, няма по-специален сюжет. През цялото време съм си аз, на най-различни красиви места, които намерихме. Доволна съм от това, което се получи, въпреки че нямах професионален стилист, гримьор, фризьор и т.н. Мисля, че стана много естествено и много различно. Всички знаем, че с гримьори и фризьори резултатът винаги е много добър, но по този начин бягаме от естественото. Нека феновете и изобщо тези, които чакат клипа, да са наясно, че не съм работила с екип от професионалисти. Всичко по видеото стана съвсем импровизирано и нека това се знае предварително.

Снимахме на един водопад, който преди е бил със свободен достъп, но сега и той, и цялата околност са закупени от някакъв руснак. По принцип това не е разрешено, тъй като е частна собственост. Наложи се да "подкупим" едно момче от охраната. Той през цялото време много се притесняваше. Разказа ни, че има двама шефове, единият от които е лош и точно той трябвало да пристигне същия ден. Трябваше да приключим със снимките в 17.30 часа, но само докато се изкачим до водопада стана 17.15 часа. Буквално имахме пет минути, за да заснемем всичко. В момента, в който си тръгвахме от частната собственост, шефът пристигна. Момчето само възкликна: „О не, изгубих си работата!”. Подозираме, че е възможно да са го уволнили.

Снимахме и на един уникален див плаж, на който не стъпва човешки крак. Там морето е много дълбоко, а вълните са огромни. Може да се стигне до него само когато има отлив. Пясъчната ивица беше като дюна, а водата тюркоазено синя. Сейшелите ме впечатлиха най-много с природата и растителността, която е толкова разнообразна, че все едно си в ботаническа градина.

Говори се, че това място те е вдъхновило да направиш по-сериозна крачка с приятелят си, ММА боеца Светлозар Савов, вярно ли е това? Ще има ли сватба?

Това е моя женска мечта. Да имам сватба на такова екзотично място и на нея да присъстват само най-близките ми хора и приятели. Не съм отишла на Сейшелите обаче, за да търся място за сватба. Просто отидох на ваканция с моята близка приятелка Калина (между другото песента ми с Бой Джордж и Марк Ведо „Калино моме” е посветена на нея). Когато пристигнахме и видях колко е хубаво ми хрумна и идеята за клип. Звъннах на моя приятел фотографа Костадин Кръстев-Коко и той пристигна след няколко дни.

Имам една изненада, която не искам да издавам. Тя ще се разбере след като пусна клипа. Само ще кажа, че не сме снимали само по него.

За друга песен ли става дума?

Да. Ако, разбира се, ми хареса как се е получило това, което сме заснели. Повече не издавам.

Не сте ли коментирали с приятеля ти кога може да се осъществи тази твоя женска мечта?

Все пак той трябва да направи крачката. Така е прието. Говорили сме си и за по-сериозни неща, например за дете.Това със сватбите вече не е толкова модерно. Много семейства и много млади хора прибягват направо към тази стъпка – дете. Всъщност това е нещото, което те обвързва с човека до теб за цял живот и е много по-сериозно като крачка, отколкото брака. Казвам го въз основата на опита, който съм имала. Имах брак, който изтрая 10 месеца. След неговия край, с течение на времето, с човека си ставате съвсем чужди, но когато има дете, вече е много по-обвързващо.

Само сте си говорили или и работите по въпроса?

Не се знае. Тайна е. Всичко е Божа работа.

Щом сте оставили нещата в ръцете на Бог,  следва, че не се пазите.

Предполагам. Не се знае. (смее се)

Изявяваш се и в поп, и в поп-фолк музиката, къде се чувстваш по-комфортно и си повече себе си?

В нито една от двете. Надявам се един ден наистина да открия стила, който ще ми дава онази пълнота, за която мечтае всеки артист. Имам подозрения, че това е музика, която е повече за слушане, а не толкова комерсиална. Мечтая да направя такъв проект. Дори съм предприела стъпки за осъществяването му.

След почти 18 години на сцената смятам, че е дошло времето да създам нещо за удоволствие. Баладите, които съм правила, разбира се, ми доставят удоволствие, но има един стил, няма да издавам още кой е, който ме кара да се чувствам пълноценна, щастлива и благодарна за това, което имам.

В наше интервю Alek Sandar, с когото имате дуетни парчета, спомена, че една от най-големите музикални компании у нас не е искала да застане зад вас, тъй като ти си имала чалга имидж. Как ще го коментираш?

Живеем в България все пак, това го няма никъде другаде по света.

Има ли дискриминация в тези среди и ако да, на какво се дължи?

Има дискриминация, да. Защото са се правели и много грозни неща в поп-фолка. Може да прозвучи гадно, тъй като аз самата съм поп-фолк певица, но наистина има грозни неща, които всячески са вървели против имиджа на този стил.

Тази музика може да има и много приятен облик. Развалят го момичета, които стремглаво и на всяка цена трябва да станат поп-фолк певици, защото е модерно или защото искат да си намерят богат мъж, или просто защото искат да станат известни. Готови са на всичко, само и само това да им се случи. Според мен, тези момичета опетниха изцяло имиджа на поп-фолка.

Той, в лицето на певици като Преслава, Анелия, Глория и т.н. има съвсем друг облик. Това са гласове, хора с талант, които имат страхотни текстове. На техни песни можеш да се разплачеш, можеш да се забавляваш и т.н. Поп-фолкът е хубава музика, която е оценена и навън. Харесва се и от много чужденци. В един момент обаче тя придоби онзи отрицателен облик точно заради тези момичета, за които обясних преди малко. Заради това поп-фолкът има лош имидж.

Не те ли обижда това?

Не съм се замисляла. Със сигурност е много неприятно, но в същото време знам, че моето дете трябва да се храни, аз трябва да работя, а основно работата ми е свързана с този стил. Толкова години съм работила и толкова неща съм направила, че определено съм позиционирана по-добре в този стил, отколкото в поп-музиката. Не съм се отказала да правя и поп обаче.

Няма значение как изпълнявам парчетата или кой стил ми харесва повече, в поп-фолк музиката имам много повече хитове, а това е определящо за един изпълнител - хитовете.

Пожелай нещо на нашите читатели.

Пожелавам им да бъдат живи и здрави.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Rock Stenley

    5 0 Отговор
    ааууу това чаках от години госпоице Димитрова на кой му дреме че тая ще се жени за някакъв интелектуалец разбирам да снима едно порно филмче

    Коментиран от #2

  • 2 The Bear

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Rock Stenley":

    Дали би се оженил интелектуалец за тази:))) Тя горката е толкова интелектуална натура, че няма повече накъде! Тя олицетворява чалга-излъчването:))) Ужас! Сигурно доста хора имат домашни любимци по-умни от това същество! Обаче обърканата ни държавица създава условия за извънмерно забогатяване на такива екземпляри, така че да ходят и да харчат огромни пари г.з път да види в чужбина, като че ли тук клип не може да се снеме! А с тези пари биха помогнали на доста нуждаещи се и ощетени несправедливо от системата. Тъпо парче! Много големи превземки взеха да стават кухите тикви от нашия хай-лайф така да го кажем! Низши същества да ги нарека - няма да съм далеч от истината....
  • 3 Zlatka Angelova

    0 0 Отговор
    Десислава е една от малкото български певице с глас и талант,която е и добър човек,който се бори за много благотворителни каузи.Деси,желая ти много успехи!