31 Март, 2014 16:32 2 966 0

Десислава е щастлива с нова песен и с двамата мъже в живота си (видео)

  • десислава-
  • нов клип-
  • нова песен

Клипът на Мойто зайче е заснет на Сейшелите е най-новия проект на певицата

Наскоро Десислава отпразнува рождения си ден /на 7 март/. Най-хубавият подарък за празника певицата получила от сина си Майки. Тя разказа за най-важните хора в живота си в ефира на bTV тази неделя.

„Той ми подари букет от шоколадови сърца, защото знае, че обичам сладичко. Имаше една картичка, в която беше написал, че е много щастлив, че прекарвам повече време с него. Толкова ме трогна, че не мога да опиша с думи! Майка ми е в чужбина и сега живеем само двамата с Майки в София. Не ми е трудно, справям се!” – сподели Деси.

За другия мъж до нея, а именно ММА боеца Светлозар Савов, Десислава е категорична: „Смело мога да заявя, че искам да споделя живота си със Зарко.Той е моята подкрепа!” Певицата с ангелски глас издаде, че двамата се обръщат един към друг с „любов”.

Десислава представи новата си песен „Мойто зайче”. Клипът, заснет на Сейшелите е най-новия проект на певицата. Тя се надява парчето да се хареса от феновете, но не на всяка цена: „Никога не съм имала силни амбиции, просто една вяра в себе си, казвам си „Това е моят път и трябва да вървя по него”. Вярвам, че това, което правя, идва от сърцето ми и се надявам да бъде разбрано и оценено.”


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА