14 Септември, 2024 04:55 796 3

Осъдиха Джъстин Тимбърлейк на общественополезен труд ВИДЕО

  • джъстин тимбърлейк-
  • присъда

43-годишният мъж се призна за виновен по по-леко обвинение за шофиране в нетрезво състояние

Попзвездата Джъстин Тимбърлейк получи присъда за общественополезен труд, след като промени признанието си за виновен след ареста си за шофиране в нетрезво състояние, съобщиха американските медии, цитирани от dariknews.bg.

На 18 юни 43-годишният изпълнител беше спрян в град Саг Харбър, на около 160 км източно от Ню Йорк, след като полицията забеляза, че BMW-то му преминава през знак „Стоп“ и се мъчи да остане в пътната лента.

Съдията от съда на селището Саг Харбър Карл Айръс наложи на Тимбърлейк наказание общественополезен труд и нареди на звездата да направи публично изявление, след като 43-годишният мъж се призна за виновен по по-леко обвинение за шофиране в нетрезво състояние.

Полицаят, който спрял изпълнителя на „Cry Me a River“, казал, че той не е бил в състояние да шофира.

„Очите му бяха кръвясали и стъклени, от дъха му се носеше силна миризма на алкохол, не можеше да разпределя вниманието, говорът му беше забавен, беше нестабилен на крака и се представи зле на всички стандартизирани полеви тестове за трезвеност“, се казва в полицейския доклад.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Папараци

    2 0 Отговор
    Ще прекопава цветните лехи или ще мете пред общината?
  • 2 Прокур(ВАТ)ор

    2 0 Отговор
    Загубеняк, бате! Ела тука да караш пил и никой нищо нема да ти каже. Може и човек да убиеш, нема проблем, само кинти да имаш!
  • 3 Гост

    2 0 Отговор
    Супер браво така му се пада . Може и тука да дойде и а работа доста , ще мете улици и ще чисти кенефи и ще пее ..