16 Септември, 2024 08:54 763 3

Енергията на деня е силна, използвайте я за труд и съзидание

  • лунен календар-
  • астропрогноза

В този ден Самият Създател помага във всичко, твърдят астролозите

Енергията на деня е силна, използвайте я за труд и съзидание - 1
Снимкa: Shutterstock

Луната е в последните градуси на Водолей и от 08:05 ч. до 12:40 ч. се движи на празен ход.

Хората сега са по-чувствителни, но и по-нервни. Не се препоръчва да се товарите с отговорности и задачи. Не се препоръчва да предприемате нищо важно и ново. Не вървете на дълги разстояния, не стойте дълго време прави. Уязвими са глезените и очите.

Луната влиза в знак Риби от 12:40 ч. до 12:25 ч. до 18 септември.

Занимавайте се с дела, които изискват интуитивен подход. Общувайте с хора, с които не е нужно да се преструвате. Усвоявайте нови видове творческа дейност (можете да опитате да започнете да рисувате, да пишете музика, текстове или стихове, разкази, пробвайте се в дизайна). Участвайте в благотворителност и по какъвто и да е начин помагайте на тези, които се нуждаят от нея.

Уредете си романтични срещи - вечеря на свещи, разходки, четене на любовна лирика, гледане на любовен филм. Можете да започнете гладуване, за да отслабнете и да прочистите тялото.

Уязвими са ходилата на краката, да се снижи всяка физическа активност и натоварване.

Лунен календар: продължава 14 лунен ден до 18:59 ч.

Това е енергийно мощен ден, но въздействието му е както положително, така и отрицателно. Силната енергия на деня носи не само ползи, но и вреди. Хората, които са слаби телом и духом, ще почувстват безпокойство, неразумно безпокойство и паника. Но решителните и смели личности ще се чувстват комфортно и ще намерят изход от най-трудната ситуация.

В 14 лунен ден Луната е в пълен разцвет и пълна с енергия. Това се отразява на нашата енергия, активност и увереност. Подходящо време за завършване на започнатите от вас проекти и постигане на целите ви, както и за извършване на неща и дейности, които изискват енергия и постоянство.

Ключовият аспект за деня е труд и съзидание. Възможно е да използвате тази силна лунна енергия в свой собствен интерес. На 14 лунен ден получаваме последен шанс да внесем положителни промени в живота си. В този ден Самият Създател помага във всичко.

В 14-ия лунен ден е важно да се вслушвате в интуицията си и да улавяте сигнали от Вселената. 14-ият лунен ден е изпълнен със съвпадения, странни и дори мистични събития. В него се отваря Небесното око. Това е енергийната точка в средата на челото точно над нивото на веждите, така наречената шеста чакра. Тя е свързана с интуицията и логиката, помага ни да виждаме по-ясно нещата.

Този лунен ден носи понякога със себе си лошо настроение, ниско самочувствие. Не трябва да оставяте обаче тези чувства да ви завладяват. Най-доброто средство срещу тях са именно активността, действието и физическото натоварване. Можете да се занимавате с битови дела, да организирате голямо пране или общо почистване на дома. Също така е добър ден за всякакъв вид ремонт. Добре би било енергийно да почистите къщата и пространството си.

Добре е да се избягва горчиво и сладко, а да се отдава предпочитание на солената храна, орехи, бадеми. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, означава, че вървите по неверен път. Благоприятно за изчистване на духовни и физически шлаки.

Подобрява се способността ни да общуваме и изразяваме емоции, така че това е подходящо време за срещи с близки и подобряване на отношенията. Благоприятен ден за сексуални отношения при семейните двойки. Може да разнообразите интимния си живот като изпробвате нови техники или го правите на различни места, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.

Подстрижката може да доведе до изпитване на страхове и мъка, затова по-добре се въздържайте от нея. Не докосвайте косите си в този ден иначе ще се отрази на вашият душевен комфорт, ще започнете да се съмнявате в своите сили, в правилността на своите постъпки, на своя избор, в успеха на замисленото, ще почувствате умора на границата на болезненото състояние.

Днес не е добра идея да се гледате много в огледалото.

Следва 15 лунен ден от 18:59 ч. на 16 септември до 19:23 ч. на 17 септември.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 раз

    3 0 Отговор
    За труд и съзидание го кажете на онези в Народното събрание.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.