18 Септември, 2024 08:35 543 3

Денят е благоприятен, светъл и спокоен

  • лунен календар-
  • астропрогноза

Енергията на този лунен ден е много хармонична, твърдят астролозите

Денят е благоприятен, светъл и спокоен - 1
Снимкa: Shutterstock

Луната е в знак Риби до 12:25 ч. до 18 септември.

Уязвими са ходилата на краката, да се снижи всяка физическа активност и натоварване. Да се избягва използването на вещества, които влияят на тялото – кафе, цигари, алкохол, лекарства, наркотични вещества.

От 12:03 ч. до 12:25 ч. Луната се движи на празен ход и не е подходящо нищо да се започва. След това Луната преминава в следващия знак – Овен, където ще остане до 12:04 ч. на 20 септември.

Може да усещате прилив на енергия, но не трябва да се преуморявате нито физически, нито умствено. Хората стават лесно раздразнителни, импулсивни, егоистично настроени, агресивни, държат се по-грубо от друг път. Да не се претоварва зрението и очите да не се преуморяват. Особено слаби са очните дъна. Да се избягва носенето на контактни лещи, а ако се носят, да не се оставят твърде дълго в очите.

Лунен календар: продължава 16 лунен ден до 19:46 ч.

Денят на хармонията, духовното пречистване е особено добър за творческите хора. Символ на 16-ия лунен ден: Психея, пеперуда, гълъб, "стълбище към небето", обозначаващ трудния път на изкачване. Мотото на 16-ия лунен ден е: Умереност и спокойствие.

Този ден е благоприятен, светъл и спокоен ден, особено за семейни дела, търговия, пътувания, пътувания. Денят е добър за започване на нови неща. Енергията на този лунен ден е много хармонична. Това е чист, светъл ден, много спокоен. В никакъв случай този мир не трябва да се нарушава. Поддържайте равновесието си с всички сили. Запазете спокойствие, направете корекции в старите планове.

Когато пълнолунието се падне на шестнадесетия лунен ден, тогава спокойствието и хармонията ще преобладават през следващите две седмици. Ден на чистота и истинска вяра в Бог. Това е прекрасен ден за извършване на тайнството кръщение, за сватби и за осиновяване на деца.

Емоционалното настроение на деня зависи от нас: можем както да се издигнем до разбирането за най-висшата любов към всичко, което съществува, така и да се спуснем до най-низки желания и проява на животински инстинкти. Гневните и агресивни действия, думи и мисли могат да причинят проблеми.

Това е ден с хармонична енергия. Цялата среда има балансиращ и успокояващ ефект върху нас, но само ако я прекараме в тишина и спокойствие. Ето защо на този ден не трябва да извършвате действия, които не са в хармония с атмосферата на това време: не викайте, не проявявайте агресия - можете да си навредите. Препоръчват се спокойни разходки, лека физическа активност, съзерцание на природата, спокойни и леки домакински задължения. Препоръчително е да останете в уединение поне за известно време. Много е полезно да направите всичко, свързано с почистването: измийте подовете, избършете праха, вземете душ. Трябва да се избягва сексуален контакт и да не се консумира месна храна, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.

Усвоява се само храна, която е наситена с положителни вибрации. А месото, както знаете, не носи положителна енергия. Сега е времето за обновяване на кръвта, така че е много полезно да ядете ястия, овкусени с куркума или да пиете мляко с куркума и копър. Хубаво е да съставите по-голямата част от менюто си от плодове и зеленчуци, както и прости супи и зърнени храни.

Прекрасен ден за молитва. Мръсотия полепнала по дрехите и конци, показват, че сте се заблудили и изгубили от правия път, слезли сте се от чистата пясъчна пътека към блатистите хълмове.

Хубаво е да прекарате този ден сред природата. Сънищата нямат никакво значение, освен едно нещо – те дават възможност да си починете от тревогите, да забравите за тях. В шестнадесетия лунен ден можете да спите през деня, това ще подобри здравето ви.

Не е подходящо да се подстригвате. Това може да повлияе на вашето здраве, предимно сърдечно-съдовата и ендокринната системи.

Следва 17 лунен ден от 19:46 ч. на 18 септември до 20:09 ч. на 19 септември.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Счетоводителка

    1 0 Отговор
    Аз съм възрастна счетоводителка с една камара баджанаци през младините , моите момчета не се знае кои е бащата 🤡🤣
  • 3 гробар

    2 0 Отговор
    Да позитивно е, днес милиони yтpeпки ще пyкнат като псетa.