23 Септември, 2024 09:08 1 217 24

Манипулирай го умело: Как да накараш един мъж да се грижи за теб

  • манипулиране-
  • взаимотношения

Метод за програмиране на мъжете

Манипулирай го умело: Как да накараш един мъж да се грижи за теб - 1
Снимкa: Shutterstock

Как може да накарате един мъж да се грижи за вас, но без да го притискате? Да се получи така да се каже от само себе си.

Да вземем пример продажбите. За истинско изкуство се счита, когато продавачът създаде желание у потенциалния купувач да купи определен продукт. Той да се държи като мъдър търговец, който знае как и кога да покаже важните характеристики на определения продукт. При никакви обстоятелства не се държи натрапчиво и не насилва купувача, защото така само ще го прогони от магазина.

Същото важи и за любовта. Ако една жена тръгне да се налага, мъжът няма да иска да се грижи за нея и едва ли ще остане дълго във връзката. И обратно - ако тя незабележимо и умело създаде у мъжа нужда да е с нея и да ѝ угажда, той ще я носи на ръце и никога няма да я напусне.

Метод за програмиране на мъжете

Трябва да направите така, че за мъжа да е важно да изразходва ресурсите си за вас. Той трябва да се страхува да не ви загуби и тогава ще започне да действа. Първата стъпка трябва да направите още на първата среща. Тя трябва да е кратка и ярка – наслаждавайте се и се забавлявате. И небрежно споменете, че ви харесва, когато мъжа се старае за вас, защото в този случай вашият интерес към него също се увеличава.

След това правите следното. Запълвате личното си време със срещи с приятели и всякакви важни или маловажни въпроси, така че да не ви стига времето за романтична среща. Ако няма с какво да запълните ежедневието си, престорете се, че имате. Това е необходимо, за да може умният мъж да разбере, че трябва да се потруди за вас.

Той веднага ще започне да проявява активност. Ако това не се случи, срещнете се с него след 5-6 дни. Пак трябва да е незабравима, но кратка среща. След това нека се окаже, че имате още повече лични грижи и неща за вършене. Ако мъжът не увеличи ентусиазма си, просто се откажете от него.

Този метод има много предимства и няма недостатъци, твърдят психолозите. Не унижавате мъжа и не искате нищо от него. Просто му показвате, че се интересувате от него, но засега имате по-важни неща за вършене. Намеквате му, че са необходими по-сериозни действия от негова страна.

От реакцията му в тази ситуация може да си направите изводите – дали този мъж е готов да ви обгрижва и обсипва с внимание или не. Ако е второто, тогава просто продължавате с търсенето.

Автор: Лора Костова, happy-woman.bg.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 19 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хайде няма нужда

    20 4 Отговор
    Когато един мъж те иска до себе си, знае какво да направи и как да покаже, ще си специална и единствена.
  • 2 ......

    36 0 Отговор
    Урвенски номера

    Коментиран от #22

  • 3 Мишо

    32 0 Отговор
    Фейсбука ги изврати напълно тия жени. Всяка вече се изживява за кралица, с огромни претенции към мъжа и вечно кисели физиономии, като излезли от тоалетна.

    Коментиран от #4

  • 4 Фейсбука

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Мишо":

    е за бабите...
  • 5 хххххххх

    13 0 Отговор
    Какви глупости.
  • 6 Един истински българин

    22 4 Отговор
    Е то заради такива съвети останахме без деца в Б.Г.Станали на по 45+години и не се женят а той живота е минал....................я вземете пример от циганите които все по успешно интегрират българите.

    Коментиран от #14

  • 7 ПИТАНКА

    19 0 Отговор
    А в замяна какво даваш, какво предлагаш, а
  • 8 шаа

    28 0 Отговор
    контрасъвет към мъжете, ако кифла ви се прави на много заета, не си губете времето и ресурсите с нея. отсвирвате я и продължавате нататък.
  • 9 дон Вито

    31 0 Отговор
    Това ли е важното?
    Да лъжеш и мамиш с цел изгода.
    Големи съвети, няма що...
    Бъдете си каквито сте и ако някой ви хареса така то ще е за дълго.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 стрел☢️к

    14 2 Отговор
    оня ден пък пуснахте статия как да правим cфиpки за чудо и приказ ! таквиз извращения ги има само във фeйкбеге !
  • 12 Идън

    19 0 Отговор
    Това не е любов- това е обсебване- психически тормоз, който използва страховете ви с цел да ви превърне в слуга- ако и позволите.Това е извратена игра с чувствата и дори да сте перфектен слуга- това не носи щастие нито на вас- нито на нея и скоро тя ще потърси нов слуга- готов на всичко и дори да плаща нейните прищевки. Може да си влюбен до безумие- не и като глупак. За да видиш истинската картина е необходимо да я видиш по- отдалече и от друг ъгъл.
  • 13 😄😄😄

    12 0 Отговор
    Да не си домашен любимец , за да се грижа за тебе ма, парцалллл
  • 14 Идън

    8 2 Отговор

    До коментар #6 от "Един истински българин":

    Някои използват точно детето като средство за манипулиране.

    Коментиран от #17

  • 15 Ами супер!

    11 2 Отговор
    Да си търси принца на белия кон, който ще хлътне до шия по нея. Затова старите моми стават все повече.
    Донякъде ги разбирам циганите, че успяват да се оженят за първата си любов.

    Коментиран от #18

  • 16 Ван Дал

    9 0 Отговор
    Тези манипулации по нашите ширини ще донесе единствено множествени асфалтови екземи, подутини от тъп и тежък предмет и тежки синьо лилави разкрасителни процедури на инициаторката на манипулациите.
  • 17 оня същия

    2 3 Отговор

    До коментар #14 от "Идън":

    не някой ами всички
  • 18 Идън

    6 0 Отговор

    До коментар #15 от "Ами супер!":

    Пазарът на булки означава, че те се женят не по любов- а за този,който плати най- много на бащата на булката.,,Love or nothing,,-Юрая хип,,Джалма,,-Ритон
  • 19 Петър

    6 2 Отговор
    Лорче не разбираш от мъже!
  • 20 Все

    5 0 Отговор
    Си мисля , че са останали достатъчно свестни жени , които не биха се унижили да паднат на такова ниво ! Разбира се , има и типажи като описаните , но те са прозрачни като стъкло , но такива никога не биха успели да излъжат качествен мъж ! Такова поведение води до цял живот нещастие !
  • 21 Идън

    6 0 Отговор
    Манипулирането е една от характерните черти на някои психически разстройства- хистрионно- нарцистично и др.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 az #СВО

    5 0 Отговор
    Не се заблуждавайте!

    97% от мъжете няма да искат втора среща при такава игра от страна на жената...
  • 24 Факт

    1 0 Отговор
    Радваме се, че сте избягнали тази опасност!