Last news in Fakti

4 Юни, 2021 12:30 5 199 7

4 зодии, които обичат ролята на жертва

  • зодии-
  • зодиакални знаци-
  • астрология-
  • роля на жертва-
  • жертва-
  • манипулиране

Те обичат да манипулират хора и ситуации

4 зодии, които обичат ролята на жертва - 1
Снимка: shutterstock

Някои хора са неусложнени и прости. Те казват какво им е на ума и бързо приемат грешките си, когато грешат. Докато от друга страна, има някои хора, които са склонни да действат невинно, когато се докаже, че грешат. Те обичат да манипулират хора и ситуации, за да не се окажат "лошите".

Такива хора не могат да признаят грешките си и обичат да прехвърлят вината върху другите. Те обичат да се държат като разглезено дете и никога не поемат отговорност за своите грешки. Те хленчат и плачат, когато ги обвиняват.

Вижте 4-те зодии, които избират да "играят" картата на жертвата, когато вземат лошо решение.

Дева

Девите стават арогантни и минават в защитна позиция, когато допуснат грешка. Те се опитват да прехвърлят вината върху други хора, като посочват техните грешки и неспособности да вземат решения по един мъдър и добре обмислен начин.

Рак

Раците много лесно се обиждат. Те някак усещат, че целият свят е срещу тях. Едно недоразумение и те ще ви откъснат от живота си. В техните глави Раците са страдащите, които винаги се приемат за даденост и никога не им се дава признанието, което заслужават.

Риби

Родените в Риби хора са по принцип невинни и искрени и са склонни да се доверяват на хората много лесно и бързо. Те инвестират в грешен тип хора и когато такива хора ги предадат, те се чувстват сами и наранени. По този начин те играят картата на жертвата и се държат като страдащи, вместо да се изправят срещу този човек, който ги е наранил.

Близнаци

Близнаците постоянно се сравняват с другите. Те се чувстват некомпетентни и несигурни, когато виждат как други хора около тях успяват и се справят добре в живота. Затова вместо да се опитват да подобрят обстоятелствата си и да работят усилено, за да спечелят успех, Близнаците започват да се самосъжаляват и да се правят на жертва.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зодия Тиква

    13 0 Отговор
    От нея по-голяма жертва няма..

    Коментиран от #2

  • 2 Той

    11 1 Отговор

    До коментар #1 от "Зодия Тиква":

    е "Близнаци " , все другите му криви !
  • 3 Тиквеняци

    6 0 Отговор
    И освен това ходят да си оперират менискуса и да се оплакват в ЕС, в американското посолство и в арменската църква, че ги заплашват и дискриминират.
  • 4 Ами те са си такива

    6 0 Отговор
    Прибавете и женския кози рог...!
  • 5 222

    3 1 Отговор
    Рак и Везни най-често и артистично играят ролята на жертва, хората около тях винаги са виновни и трябва да ги дават всичко от себе си
  • 6 има такъв дзвер

    4 7 Отговор
    Девата е уникално мрънкяло и егоист.Обича да къса нервите на всички нейни близки.
  • 7 с опит

    0 1 Отговор
    Жени водолеи, все що съм познавал - правят се на жертва и доста активно манипулират околните с това