25 Септември, 2024 13:05 763 3

Думи и фрази, които ще ви направят желана жена

  • фрази-
  • думи-
  • желана жена

Мъжете също искат да чуят нещо приятно по свой адрес

Думи и фрази, които ще ви направят желана жена - 1
Снимкa: Shutterstock

Важно е не само това, което правим, но и това, което казваме. Жените трябва да знаят какви фрази и думи харесва силният пол. Това ще помогне да завладеете всеки мъж.

Всеки обича с ушите си, не само жените. Мъжете също искат да чуят нещо приятно по свой адрес. Ето кои думи и фрази ще ви помогнат да създадете силни и дълготрайни връзки с вашия любим.

Чувствам се много добре с теб

Всеки мъж, който чуе това, просто ще се разтопи. Препоръчително е да произнесете това възможно най-спокойно, без силни емоции. Можете да кажете това както по време на първата среща, така и в брака, след десет години брак.

Когато мъжът чуе това, разбира, че естествената му функция е изпълнена. Той иска да се грижи за любимата си. Това е в кръвта на всеки представител на силния пол.

Много се гордея с теб

Мъж, с когото се срещате от известно време, ще бъде много щастлив да чуе тази фраза. Вашата подкрепа му дава увереност, сила и вяра в себе си. Той се чувства вдъхновен.

Не подхожда да кажете това на първата среща, но след кратък период от време, когато се сближите, това ще са страхотни думи.

Възбуждаш ме

Може да се перифразира като „Луда съм по теб“ и т.н. Такива думи, особено в началото на връзката, показват на мъжа, че е красив и привлекателен. Трябва обаче да внимавате с тях - не бива да прекалявате.

С такива фрази можете да направите първата стъпка към максимално сближаване. Така мъжът ще се чувства много спокоен, това значително ще повиши самочувствието му.

Думи на благодарност

Това важи и за двата пола. Мъжът, както и жената, винаги има нужда да чува благодарност. Винаги трябва да благодарите, след като той е направил нещо за вас.

Не напразно тази дума се нарича магия, защото е способна на много неща. Благодарността е най-добрият начин да се отговори на добротата.

Как само те зяпаше онази

Мъжете са завоеватели. Трудно им е да се спрат само на една жена, така че постоянно имат нужда да чуват как някой ги е погледнал или как някой им е направил комплимент задочно. Да чуе такава реплика от любимата си ще го направи невероятно щастлив. Ще погъделичка егото му.

Ако обичате мъжа си, не забравяйте да му казвате за наблюдения от този вид. И той ще ви бъде невероятно благодарен, въпреки факта, че външно ще се опита да остане спокоен и непоклатим.

Изглеждаш страхотно

Не всички мъже възприемат това като много хубав комплимент, но повече от 80 процента, според статистиката, ще реагират положително на него. Можете да промените този комплимент с нещо по-конкретно: „Имаш красиви ръце“, „Обичам стила ти“, „Ти си най-добрият“.

Всички мъже искат да знаят, че са по-привлекателни от другите. Необходимо е да се отбележи върху какво се фокусира самият мъж - тялото, стилът или липсата на такъв. Всеки има различно виждане за красотата.

И не забравяйте, че всяка от горните фрази подлежи на промяна. Не е необходимо да използвате само една вариация. Експериментирайте в рамките на позволеното и не забравяйте, че най-добрият комплимент към мъжа е искреният комплимент.

Автор: Лора Костова, happy-woman.bg.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай той Толстой

    2 2 Отговор
    "Какво ще вечеряш?" "Искаш ли да го пъхнеш" са двете фрази,които интересуват мъжете.Другото са младоженски глупости и женски заблуди!

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ае стига простотии

    1 0 Отговор
    Да се правя на маймуна и да превъзнасям некой мухльо. Стойностният мъж има реална самооценка и такива кквввнски номера не му минават.