Last news in Fakti

26 Март, 2014 13:09 1 770 0

Денди влиза в Dancing Stars като рокер

  • dancing stars-
  • денди-
  • седмица на любовта-
  • танци-
  • шоу

Със страст и романтика започна седмицата на любовта в танцувалното шоу

С впечатляващ спектакъл започна снощи Седмицата на любовта в Dancing Stars по Нова телевизия.

Този път предизвикателствата за звездните двойки бяха не само танцувални, но и емоционални. За трепетното начало на любовния сезон допринесе и първият танц за вечерта - любовният валс на ВенЗи и Ралица. „Личи си, че си влюбен. Много се стараеш и това си личи”, коментира изпълнението им Галена Великова. Към отличните оценки се присъединиха и останалите членове на журито. Любопитното е, че ВенЗи посвети любовния валс на неговата приятелка.

Въпреки страстното и много романтично представяне на първата двойка най-много точки от гласовете на журито получи страстното танго на сексапилния тандем Михаела и Светльо.

Впечатляващ валс танцуваха също Антон и Дорина, които заслужиха овациите на зрителите и журито.

Онлайн се появи и първото Dancing Stars селфи на Наско и Нели, което беше заснето в ефир на сцената на шоуто.

Зрителите видяха Сани Жекова и партньора й Симеон във вихъра на ча-ча-ча. Сани обаче не остана доволна от представянето си и призна, че е допуснала грешки в танца. Заради тези дребни грешки и малко по-тежките думи на Галена Великова, олимпийската шампионка трудно сдържаше сълзите си.

Румба танцуваха Нели и Наско, като получиха 37 точки от журито. „Аз съм много щастлива от представянето си, защото за първи път се чувствах уверена на сцената”, коментира Нели. Сълзи се появиха и в нейните очи, гледайки записа с наставленията на любимата й треньорка Нешка Робева.

Емоционалните изблици не подминаха и Нана, която сподели, че този път е съвсем сама в шоуто, тъй като съпругът и дъщеря й не са успели да дойдат.

Той и сценичната му половинка Елена се представиха с фантастично аржентинско танго, като при изпълнението им не пролича, че кавалерът е с гипсирана ръка. Ето защо за смелия Ути Бъчваров тежки думи от страна на журито нямаше, само поредната порция похвали за перфектното изпълнение, макар и с счупена ръка.

Мариан Кюрпанов пък призна, че любовта му към танците го е подтикнала да танцува с табла на репетициите, за да придобие по-голяма грациозност.

Какви танци ще изпълнят звездите в следващия лайв и кои от тях ще отидат на елиминации ще стане ясно в четвъртък, когато ексцентричният писател Денди ще бъде специален гост в шоуто. Той ще покаже пасо добле на зрителите, но не с изискан костюм, а с рокерски дрехи. Денди се впуска в новото за него предизвикателство, като заедно с Петя ще покаже завидни умения на дансинга.

„Много обичам да танцувам, да импровизирам, но трудно позволявам някой да ми определя стъпките”, коментира той. Петя похвали своя партньор и обеща, че ще му даде свобода за изява.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА