Last news in Fakti

20 Март, 2014 15:54 1 221 0

Специален танц на световноизвестния цирк Елуаз в Dancing Stars

  • dancing stars-
  • бате енчо-
  • танци

Бате Енчо бе първият елиминиран танциор в шоуто

Специален танц  са подготвили артистите на световноизвестния цирк „Елуаз”  за своето гостуване  на сцената на Dancing Stars тази вечер.

Цирк „Елуаз” е известен с това, че съчетава няколко вида изкуство - театър, сложни акробатични номера и улични танци. Всичко това е на фона на атрактивна мултимедия и електронна и рок музика. Цялата трупа на цирк „Елуаз” ще гостува за първи път в България на 12 и 13 април. Но преди това Батист Монтасие и неговата партньорка Еми Воте ще представят част от своя уникален номер в най-бляскавото танцувално шоу по Нова. Това е танцът на момичето-каучук и брейк танцьора.

Тази сутрин двамата танцьори гостуваха в „Здравей, България”, където научиха водещия Павел Владимиров на някои от своите танцови стъпки.

А тази вечер не пропускайте изпълнението на танцьорите Батист Монтасие и неговата партньорка Еми Воте по време на елиминациите в шоуто.

В предаването „На кафе” бате Енчо заяви по повод елиминирането му от Dancing Stars: „Не бяхме слаби играчи, конкуренцията беше много силна”.

Двамата с партньорката му на дансинга Петя споделиха вълненията си от участието в бляскавото шоу.

Зрителите решиха бате Енчо да бъде първият участник напуснал танцовото шоу. Въпреки това той запази своята усмивка и добро настроение и обеща да продължи да се занимава с танци. Той разкри още, че ще продължи да се учи да танцува с Петя в нейната школа.

„Най трудно беше преминаването от хип-хопа към ча-ча-ча”, сподели бате Енчо.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА