8 Октомври, 2024 06:05 1 903 5

"Игри на волята": Бедстващите Дръзки с първа победа в битките за територия

  • игри на волята-
  • телевизия-
  • риалити

Днес в най-мащабното риалити предстоят нови вълнуващи индивидуални сблъсъци

"Игри на волята": Бедстващите Дръзки с първа победа в битките за територия  - 1
Снимка: NOVA

Бедстващото племе на Дръзките постигна първата си победа в битките за територия в “Игри на волята”, предаде dariknews.bg.

След една седмица, прекарана на Стопанството и две на Брега на отчаянието, Сините най-накрая успяха да завоюват Резиденция. Преди старта на играта, войникът Димитър от Гордите беше изпратен в изгнание на Блатото, а неговото място зае бившата членка на Силните - Миряна.

Сблъсъкът между трите племена даде шанс на новите капитани на Зелените, Сините и Жълтите - Силвия, Микяй и Мартин, да докажат своите лидерски способности в битка. Въпреки натрупаната преднина, Силните не разпределиха правилно постовете си и позволиха да бъдат изпреварени. Победата се реши на финалното препятствие, където баскетболистката Десислава подреди сложния пъзел преди своите конкуренти Мартин и Караолис. Втори завършиха Гордите, за които остана Стопанството, а Силните трябваше да се задоволят с Брега на отчаянието.

Сътресенията в племената на Гордите и Силните продължиха и след края на териториалната битка, а кандидатите за власт в двете племена - Кралев и Раду, направиха поредни крачки към постигането на своите цели.

Днес в най-мащабното риалити предстоят нови две вълнуващи индивидуални битки. Едно капитанско решение ще изненада всички, а още един от изгнаниците ще получи шанс да влезе в голямата надпревара. Не пропускайте новия епизод на “Игри на волята” във вторник, 8 октомври, от 20:00 ч. по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Гост

    8 0 Отговор
    Знам ,че много не бедстват а има какво да си хапват като спрат камерите . Само баламосват хората с глупости.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Размисли

    1 0 Отговор
    Снощи тази битка беше пълна пародия, първо на халки те над басейна Нати не можа да мине и Димо дори не даде наказателни минути, а направо каза Мики да я смени, след това, ключовете на различните племена бяха заровени на различна дълбочина - най плитко на сините, с две загребвания по-дълбоко на жълтите и най-дълбоко на зелените. Не знам защо предаването си мисли, че зрителите са слабоумни, ако искат от милосърдие да предоставят храна на сините просто да дават храна и на плажната локация, а не да опорочават състезанието. А измислената им социална игра е просто подстрекаване на деградацията на хората за забавление на зрителите. Единствените послания които изпращат към зрителите е - манипулирай, лъжи, съюзявай се и заговорничи с безпринципни хора за да удавиш качествените хора. Нищо не губите ако не го гледате.