15 Октомври, 2024 10:31 818 3

Адриана Лима се завръща на модния подиум на Victoria's Secret (ВИДЕО)

  • адриана лима-
  • викторияс сикрет-
  • victoria's secret-
  • моден подиум-
  • дефилира-
  • дефиле-
  • модел

Супермоделът се оттегли от марката през 2018 г., но сега отново е готова да бъде ангел

Адриана Лима се завръща на модния подиум на Victoria's Secret (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Един от най-популярните и желани супермодели на всички времена - бразилката Адриана Лима, която през годините проби като актриса, бизнесдама и се превърна в модна икона, се завръща на подиума след 6-годишна пауза.

Синеоката брюнетка, по която въздишат хиляди мъже, ще дефилира отново за световноизвестния бранд за бельо Victoria`s Secret, който през 2018-а я провъзгласи след 19 години работа за него за "Ангел номер 1", окичвайки я с титлата "The Greatest Angel". Това обявиха с нетърпение и вълнение от самата марка в ТикТок, където пуснаха и видео с бразилката.

"Пазихме го в тайна, но просто повече не можем. Адриана Лима се завръща на подиума - ето, казахме го, чувстваме се много по-добре сега.", гласи описанието към видеото в акаунта на Victoria's Secret.

Адриана, която е майка на три деца ще се качи отново на подиума на 43 години. Това ще се случи на 15 октомври.

Лима, която е рекордьорка по брой дефилета от всичко модели на марката, сложи край на пътя си с бранда на 37 години по време шоуспектакъла на Victoria's Secret в Ню Йорк през 2018 година. Сбогуването беше пълно със сълзи и емоционални моменти, а малко по-късно Victoria`s Secret реши да прекрати ежегодното шоу по ред причини, като изтъкна, че екипът има нужда да помисли за бъдещето на бранда.

За радост на любителите на марката и ангелите, които дефилират с известното бельо обаче, сега от Victoria`s Secret са взели решение да възстановят своите грандиозни шоута. А на откриващия спектакъл от подновената поредица се очаква зрителите да забавлява не кой да е, а самата Шер.

Сред изпълнителите, които са озвучавали шоуто с песните си, са Тейлър Суифт, Ариана Гранде, Ед Шийрън, Дъ Уикенд, Марун Файв и още.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123456

    3 2 Отговор
    е , те тва е пиленце

    Коментиран от #3

  • 2 майката на порода чипоноси маймуни

    3 0 Отговор
    Логично решение на бранда - вкарваш най-успешната (макар и вече динозавър в бранша) за всички времена (за твоя бранд) сред стадото МОДЕРНИ крави, които ще "дефилират" за да можеш да се задържиш върху старата й слава иначе...тута ла финито!!! Гаранция, че им е взела яка пачка защото никоя друга от колежките и не ще да се връща в един фалирал бизнес като "Виктория сикрет".
  • 3 ментално ощетен Банкянски цАр Вул

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "123456":

    Пиленце беше на 15. Вече и за проскубана кокошка не става без мноооого грим и доработки по цялото й тяло.