Last news in Fakti

31 Март, 2014 15:08 3 459 0

Христина: Къртицата е Жоро или Илиян

  • къртицата-
  • жоро-
  • илиян-
  • христина русева-
  • бориса-
  • елиминации

Тя напусна Къртицата 2 след страстна целувка с Бориса и остави мъжа си в шоуто

Къртицата е или Илиян Киряков или Георги Стоянов-Жоро. Това заяви в студиото в ефита на TV7 Христина Русева - последната напуснала базата на риалити шоуто.

Часове след като излезе "на свобода", тя призна, че е оставила Бориса да победи и е зачерквала "каквото е сигурна, че не е вярно“.

Жоро манипулира успешно всички, убедена е Христина. На първо място сред жертвите на неговите манипулации е Емо Каменов.

Христина няма никакви притеснения относно факта, че мъжът й остава в базата заедно с бившата си любовница. "Тази история приключи много отдавна", категорична е тя.

В съботното живо предаване супергероите белязаха Бориса като предполагаема Къртица, която отиде на елиминации с избраната от зрителите Христина.

Интересната тройна коалиция между семемейство Русеви и топмодела Тютюнджиева бе стратегически атакувана и елиминирана от участниците в Базата, които изиграха своя печеливш ход.

Емоционални признания, сълзи и страстни целувки си размениха двете героини на крачка от последния дуел, в който Христина  избра да играе симулативно и подари победата на Бориса. Мрачният Изолатор се стори като Рай на манекенката-актриса, която съвсем скоро ще бъде подложена на изпитание, което да я върне обратно в Базата.

Голямата битка от Арената „Два синджира роби" се оказа и голямото поражение на Заселниците. Нужният отборен синхрон беше недостижим за двата тима, чиито крака бяха вързани едни за други. Така Къртицата добави в сметката си още 7000 лв. и поведе Групата с 46 330 лв. на 35 670. Снощният провал хвърли супергероите в нови обвинения и разсъждения, коя е Къртицата в лагера.

26-годишната модна редакторка Марина Мицич устоя на тройното Изкушение, предложено й от водещия Андрей Арнаудов. Тя не пожела да жертва сума от бюджета на Групата и разплакана отказа да приеме епизодична роля във филм с участието на Пиърс Броснан и Мила Йовович, както и да получи писмото от майка си.

Ивайла Бакалова и ММА боецът Георги открито признаха, че между тях има повече приятелство, отколкото любов, а гардът на звездите - Емил Каменов се сдоби с няколко топ-адвоката, които пожелаха безмъзмездно да го защитават в процеса срещу Бориса Тютюнджиева. Очаквайте новите Битки, Изкушения и Предизвикателства на участниците в Къртицата 2 следващата седмица.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА