18 Октомври, 2024 09:14 434 3

Кайли Миноуг с нов албум (ВИДЕО)

  • кайли миноуг-
  • нов албум

Певицата планира да промотира новия си албум и с турне през 2025 г.

Кайли Миноуг с нов албум (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Новият албум на Кайли Миноуг, озаглавен Tension II, излиза на пазара в петък, 18 октомври, предаде АФП, цитирана от dir.bg.

Австралийската изпълнителка и с него продължава да поддържа денс ритмите от продукцията Tension, който се появи преди година. Певицата планира да промотира новия си албум и с турне през 2025 г., което ще започне през февруари от Австралия и ще продължи в Азия, Европа, Северна и Южна Америка. Това ще е най-дългата ѝ музикална обиколка от 14 години насам.

Миноуг, която е на 56 години, залага на диско ритми в Tension II, който е продължение на Tension. В албума има девет неиздавани досега песни, включително Lights Camera Action, както и последните съвместни изпълнения с други звезди като Сиа, пише БТА.

"Никога досега не съм издавала подобно продължение. Първоначално не беше планирано. Просто имахме много песни, те бяха все повече и повече. Затова си казах "да направим нов албум", разказа Миноуг в интервю за АФП. Според нея сингълът Padam Padam, който издаден през 2023 г., "отвори много врати, автори на песни и продуценти ми изпратиха песни".


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 глоги

    1 1 Отговор
    Да ПРЕДСТАВИ,а не да промотира.
  • 3 етикет

    2 1 Отговор
    Миноуг, която е на 56 години, залага на диско ритми в "Tension II"/напрежение/, който е продължение на "Tension". ДИСКО,РАЗБИРА СЕ,А НЕ ЧАЛГИИ-ПРОСТОТИИ!