18 Октомври, 2024 10:45 479 9

Кичка Бодурова със сърдечни признания в „Животът по действителен случай“

  • кичка бодурова-
  • признания-
  • емоционално интервю-
  • животът по действителен случай

Тя ще разкрие кое е момичето, което е осиновила, и в какви отношения е със своята биологична дъщеря

Кичка Бодурова със сърдечни признания в „Животът по действителен случай“  - 1
Снимка: bTV

Тази събота от 17:00 в "Животът по действителен случай" зрителите на bTV ще станат свидетели на едно безкрайно лично и много емоционално интервю с легендата Кичка Бодурова.

Кичка Бодурова със сърдечни признания в „Животът по действителен случай“
Снимка: bTV

Пред водещата Александра Сърчаджиева певицата ще разкрие неразказани истории от професионалния и най-вече от личния си живот. Как разбира, че е срещнала любовта, кой най-много е наранявал сърцето ѝ, какво е да живееш на хиляди километри от родното си място и още много сърдечни признания предстои да чуем лично от харизматичната изпълнителка в студиото на откровенията. Ще разберем повече болка или повече истина ѝ е донесла нейната откровеност и често импулсивното ѝ поведение. Ще разкрие как преодолява конфликтите и кои са най-големите ѝ завистници, а също така кое е момичето, което е осиновила, и в какви отношения е със своята биологична дъщеря...

В рубриката, която променя лица и съдби - "Моето ново Аз", зрителите ще проследят историята на Мария. Тя е силна майка на две деца, но изживява истински ужас с раждането на големия си син. Секунди след появата му на бял свят тя чува от лекарите репликата: "Бързо, бебето не диша!". Спасяват го, но раждането в първите дни на седмия месец води след себе си големи здравословни проблеми. Само за година детето претърпява десетки хирургични операции. След толкова много тежки дни и нощи Мария е събрала кураж и се обръща за помощ към лекарите на "Моето ново Аз". Какви промени ще претърпи тя, ще разберем в събота от 17:00 по bTV.

Кичка Бодурова със сърдечни признания в „Животът по действителен случай“
Снимка: bTV

Водещият на шарената класация "Топ 10" Филип Буков е подготвил специална VIP селекция - ще разберем кои са десетте най-раздаващи се български звезди. Те са перфекционисти и не се пестят нито в професионалния, нито в личния си живот. Всичко, с което се захванат, изпипват до най-малкия детайл и е почти невъзможно човек да им намери кусур. Кои са те, предстои да разберем в "Животът по действителен случай"!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дядо Шишарко

    4 3 Отговор
    Кичка на младини беше страшна...Кичка, но и сега става.

    Коментиран от #8

  • 2 Еликтората

    2 6 Отговор
    Винаги съм я смятал за най-лошото възможно в българската естрада!

    Коментиран от #7, #9

  • 3 Якичка Потурова

    4 2 Отговор
    Много се надула! Като живееш зад океана, дедовия ли търсиш тук?

    Коментиран от #6

  • 4 Айдее

    4 1 Отговор
    и тая си помисли че е интересна
  • 5 баста,

    4 0 Отговор
    Нищо ново не може да разкрие Кичка,момичето което е осиновила и е племеница.Сърчаджиева претопля стари манджи каквато е и тя.Нищо интересно.
  • 6 Мнение

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "Якичка Потурова":

    А ти завиждаш ли й?
    Завистта и ненавистта докато не ги приемеш, остават у този, който ги носи! - са казали древните японци.
  • 7 Право на мнение!

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Еликтората":

    Твоето мнетие си е лично твое. Кичка Бодурова си има своите почитатели, които я обичат, особено в родния Бургас. Един човек не може да се харесва абсолютно на всички. И теб не те хапесват всички!
  • 8 6нтщ5ж

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "дядо Шишарко":

    Кичка беше най-красивата певица по време на соца!
  • 9 абе,

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Еликтората":

    Има къде,къде по-големи карикатури в българската естрада а пък при съвременните изпълнители още повече и в това изобщо не включвам чалгарията защотото тя е падение.Кичка поне има глас,тя си е шлагерна певица.