21 Октомври, 2024 10:58 1 272 4

Мария попиля хленчещата Кристи от "Биг Брадър"

  • кристи-
  • биг брадър-
  • кристи кирилова-
  • лайв-
  • риалити-
  • мария-
  • фолк певица

Певицата не спести критичните си коментари за младата Кристи, която не спря да се оплаква и да изпада в кризи по време на престоя си в къщата

Мария попиля хленчещата Кристи от "Биг Брадър" - 1
Снимки: Instagram

Фолк певицата Мария не пожали участничката от "Биг Брадър" Кристи Кирилова, която ще запомним само с мрънкането ѝ за цигари, нервните ѝ кризи и отказа ѝ да се впише сред съквартирантите.

По време на живото предаване през уикенда, водещият на формата Башар Рахал изтъкна, че Големия брат не можел да ѝ смогне на пушенето, като Кристи получавала по три кутии на ден. След поредния ѝ срив, породен от никотиновия ѝ глад, дъщерята на емблематичния футболист Росен Кирилов заяви категорично, че ще си тръгне от шоуто, ако не я изгонят след елиминациите.

По време на лайва на "Биг Брадър" в събота вечер, фолк певицата Мария, която беше поканена в студиото като коментатор, хич не пожали хленчещата млада жена.

"Аз със сигурност съжалявам мъжете от това поколение, съжалявам и родителите на такива деца като Кристи", започна тирадата си Мария. "Ако това нещо ми е на мен в къщата, а аз съм родител на 16-годишно момиче, то не мога да си представя такова нещо. Тя се държи като абсолютен гарсон.. само че такъв лишен от елементарното възпитание до 7 години. Ще я нарека То... То няма отношение към нищо, дори и към себе си, за да се държи по този начин", отсъди без жал певицата.

Освен това Мария намекна и за липса на типично женски поддръжки от страна на хленчещата Кристи. "Да не говорим за начина по който се поддържа като момиче в къщата, начина по който общува с момчетата вътре в къщата, направо оставам без думи", захапа я още изпълнителката от лекия жанр.

В крайна сметка още същата вечер Кристи напусна къщата на Биг Брадър, защото и на зрителите им писна да слушат непрекъснатото ѝ оплакване, а на съквартирантите им омръзна да бъдат глобявани за всяка прищявка на разглезеното момиче.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Един

    18 3 Отговор
    Хайде една анкета за събратята , кой коя би опънал! С плюс гласувайте за Кристи , а с минус за Мария! Накрая ще броим.
  • 2 Митко

    7 0 Отговор
    Нито една.
  • 3 Аз пък

    2 0 Отговор
    Не прощавам! И двете!
  • 4 Само припомням

    0 0 Отговор
    Само мъжете имат прави ключици. Двете ... "дами" ... от снимката са с прави хоризонтално разположени ключици..., тотално мъжки анатомичен белег... Преобръщането на пола се практикува задължително от елита като част от сатанинския култ към демона Бафомет... Отворете си очите!