23 Октомври, 2024 15:32 1 223 4

Иванка Тръмп разкри тайните на стройната си фигура (ВИДЕО)

  • иванка тръмп-
  • доналд тръмп-
  • фитнес-
  • спорт-
  • тренировка-
  • режим

Дъщерята на Доналд Тръмп показа с какви упражнения поддържа перфектна форма

Иванка Тръмп разкри тайните на стройната си фигура (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Иванка Тръмп е в най-добрата форма в живота си. Майката на три деца сподели ново видео, в което разкрива как изглежда рутинната ѝ тренировка на седмична база, разкривайки, че е направила някои промени в спортните си навици, които са трансформирали тялото ѝ след преместването ѝ в Маями.

Във видеоклип, споделен в Instagram, Иванка споделя поглед върху някои от практиките, които прави всеки ден, включително мъртва тяга с щанга, гребане, набирания и други. В надписа на публикацията тя сподели, че вдигането на тежести е било от ключово значение, за да я накара да се почувства по-силна и да промени тялото си.

"Здравейте на всички! Получавам много въпроси относно моята рутинна тренировка, откакто публикувах отново видеоклип с моя треньор, така че реших да споделя малко за моето фитнес пътуване," тя започна публикацията си.

Иванка разкри, че през по-голямата част от живота си, подобно на много жени, тренировките ѝ са се въртели около кардио, с добавяне на йога и пилатес като някои от дейностите, които също е практикувала. Откакто се преместила в Маями, тя се съсредоточила повече върху вдигане на тежести и тренировки със съпротивление. „Това беше трансформиращо, като ми помогна да изградя мускули и да променя състава на тялото си по начини, които не съм си представяла,“ продължи тя.

"Вярвам в подхода за силови тренировки, изграден върху основни, изпитани във времето и прости движения— клякания, мъртва тяга, избутвания и дърпания. Това са крайъгълните камъни на моята тренировка, наблягайки на функционалната сила за цял живот. Даването на приоритет на формата е от съществено значение; едва тогава добавям тегло. Това гарантира безопасна и стабилна прогресия, като същевременно запазва целостта на всяко движение. Включвам работа с мобилност в сесиите си, за да подобря обхвата на движение."

Иванка завърши публикацията си, като сподели някои подробности за това как изглежда нейният график. Дъщерята на Доналд Тръмп разкри, че практикува силови тренировки три до четири пъти седмично, като същевременно отделя време за други дейности, като HIIT сесия. "Също ново за мен, но от решаващо значение за напредъка ми е драстичното увеличаване на приема на протеини. Сега консумирам между 30-50 грама протеин на хранене. Работи… Никога не съм била по-силна!"

Въпреки голямата промяна в рутината, Иванка споделя, че все още намира време за спортове на открито, които са дейности, които е практикувала през целия си живот и които обича да прави със семейството си. "Все още обичам седмична сесия по йога и обичам да прекарвам време на открито с децата и приятелите си, спортувайки—независимо дали става дума за сърф, тенис, плуване в океана, уейк сърф, бразилско жиу-джицу, туризъм, разходки или голф ."

"Благодаря ви за интереса и въпросите! Надявам се, че това е било полезно.", завършва публикацията си Иванка Тръмп.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Среднощен

    7 1 Отговор
    Красива е
  • 2 Роза

    6 0 Отговор
    За да правиш всичко това,трябва да имаш много пари и време!На повечето от нас те липсват!
  • 3 мъкаааа

    1 2 Отговор
    Иванка кара сърф,но да не я подгони някоя акула,която вдига тежести!
  • 4 чърчил

    2 1 Отговор
    Ох котьо,как се е наклала горката дунда,отвсякъде прелива с меса.