25 Октомври, 2024 05:05 573 1

Big Brother: Свещеник, рапърка, меломан и барман търсят подкрепа от зрителите

  • big brother-
  • риалити-
  • телевизия

Приключението продължава довечера след 22:00 часа по NOVA

Big Brother: Свещеник, рапърка, меломан и барман търсят подкрепа от зрителите - 1
Снимка: NOVA

Бившият свещеник Марио, рапърката Косара, любителят на музиката Георги и барманът Петър ще се борят за подкрепата на зрителите на Big Brother тази седмица, предаде NOVA.

За номинираните с положителен вот може да се гласува в приложението на NOVA PLAY. В съботния елиминационен лайв един от тях ще напусне Къщата завинаги, превръщайки се в третия изгонен съквартирант по волята на зрителите.

Преди номинациите Виктор и Теодора разбраха от Big Brother дали са изпълнили тайните мисии, които получиха. Бургазлията не трябваше да говори с нея, въпреки че през изминалите седмици открито показваше привързаността си. В същото време тя трябваше да проведе разговор с него, за да изяснят защо културистът пренебрегва бившата гимнастичка. И двете мисии бяха провалени и Виктор и Теодора не успяха да спечелят имунитет един за друг.

Съквартирантите научиха резултата от седмичната си мисия. Те успешно изпълниха предизвикателството на Big Brother да запазят непроменени или да намалят килограмите си, сваляйки 30 килограма от общото си тегло и ще разполагат с 90% от седмичния си бюджет. Очаквано единственият, който беше качил килограми е Петър, защото това пожелаха от него зрителите. Но успешното изпълнение на мисията към тях му коства номинация от съквартирантите. В събота предстои да стане ясно дали зрителите ще възнаградят своя агент „Енигма“ с подкрепата си и дали ще го спасят от изгонване.

Приключението Big Brother продължава в петък, 25 октомври, след 22:00 часа по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бай Брадър

    2 0 Отговор
    Бившия Свещеник е решил да се продаде на Дявола.