26 Октомври, 2024 10:34 726 4

Мадона отиде на гроба на брат си Кристофър

  • мадона-
  • кристофър чиконе-
  • брад-
  • починал-
  • гроб-
  • почит

Поп иконата беше придружена от дъщеря си Лурдес

Мадона отиде на гроба на брат си Кристофър - 1
Снимка: Instagram

Поп иконата Мадона отиде на гроба на своя брат Кристофър, който почина от рак на 4 октомври. Тя беше придружена от дъщеря си Лурдес и сподели кадри от момента в своята история в Instagram.

Мадона публикува снимка на гроба, озаглавявайки я "Завръщане у дома", а червените рози, оставени в памет на брат ѝ, добавиха допълнителен емоционален щрих. Звездата също посети гроба на своята майка, Мадона Фортин Чиконе, която почина, когато певицата е била само на пет години. На една от снимките Лурдес е до надгробния камък на баба си.

Сред споделените моменти бе и видео с музикален съпровод на “Single Petal of a Rose” на Дюк Елингтън, изпълнено на саксофон от Левон Хенри. Мадона добави и черно-бял архивен клип, в който е заснета на колене пред гроба на майка си, докато брат ѝ я наблюдава – кадър, озаглавен „Животът е кръговрат“.

Мадона отиде на гроба на брат си Кристофър
Снимка: Instagram

По време на своето посещение в Мичиган Мадона посети и дома на баба си, отбелязвайки: „Когато бях малка, мислех, че къщата на Nanoos е истинско имение.“

Мадона и Кристофър бяха неразривно свързани както професионално, така и емоционално. Той беше неин творчески консултант, както и дизайнер и художник. В своите мемоари певицата сподели за близките си отношения с него, макар и изпълнени с предизвикателства.

Само два дни след смъртта му, Мадона публикува искрена почит: „Той беше най-близкият човек, който е бил до мен толкова дълго. Връзката ни беше сложна, израснала от разбирането, че сме различни, но заедно успяхме да преодолеем очакванията на обществото. Детството ни в малкия град в Средния запад беше хаотично, но танцът беше супер лепилото, което ни свързваше и ни спаси.“

Звездата добави, че въпреки трудните години и периодите на дистанция, двамата са се сближили отново, когато Кристофър се разболял. „Никога няма да има някой като него. Знам, че танцува някъде сега. 💔“, написа тя в емоционалния си пост.



Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гешев

    7 6 Отговор
    Защо тая гнус се е забулила като мюсюлманка???

    Коментиран от #3

  • 2 Иронично

    4 1 Отговор
    Уведомете ни и като се прибере в къщи. Иначе няма да можем да спим спокойно.
  • 3 Реалист

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гешев":

    Бабати на село със забрадка и тя ли е мюсюлманка?
  • 4 Гост

    2 0 Отговор
    Някога беше Мадона сега е силикона и ботокса . Най добре да се нарича пластичната операция. Че сега прилича на извънземно.