4 Април, 2014 12:14 1 777 0

Мика си тръгна от Dancing Stars заради зрителите

  • dancing stars-
  • мика стоичкова-
  • елиминации

В надпреварата, след решителен двубой продължават Нели и Наско Месечков

В седмицата на смеха в танцувалното шоу Dancing Stars, усмивките на Мика Стоичкова и на партньорът й Тодор замръкнаха. Те станаха поредната двойка, която напусна заради ниска  зрителска подкрепа.

В началото на елиминациите стана ясно, че за мястото си в шоуто трябва да се борят Мика Стоичкова и Тодор, Албена Михова и Петьо, Сани Жекова и Симеон и Нели Атанасова и Наско.

Сноубордистката и нейният партньор бяха първите спасени и не им се наложи да излизат на дансинга.

Албена Михова и Петьо получиха солидна подкрепа от продуцента Маги Халваджиян и певицата Хилда Казасян, а изпълнението си посветиха на новородения син на Зуека. Танцът им допадна най-много на публиката и те ги спасиха. Така Албена и Петьо ще участват и следващата седмица, която ще мине под знака на киното.

В решителния двубой на сцената излязоха Нели Атанасова и Наско Месечков и Мика и Тодор, но първите бяха далеч по-убедителни и спечелиха симпатиите на гласувалите, а и на журито. Любопитен факт е, че Мика и Тодор бяха част от всички елиминации досега, но в крайна сметка отпаднаха. Самата Мика благодари на организаторите и заяви, че се е забавлявала от сърце.

На снощните елиминации публиката стана свидетел на таланта на световно известната хип-хоп танцьорка Ендрия Бър, която е работила с Риана.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА