Last news in Fakti

14 Април, 2014 13:36 1 205 0

Купиха за $ 185 000 обици на Мерилин Монро

  • търг-
  • обици-
  • мерилин монро

Автомобил Pontiac Firebird 1986 на Дейвид Хаселхоф е бил продадедн на същия търг доста по-евтино - за 152 600 долара

Обици, принадлежали на най-прочутата блондинка в света – Мерилин Монро, бяха продадени на търг от аукционна къща Julien's в Бевърли Хилс за 185 000 долара.

По данни на организаторите на наддаването, звездата е носила украшенията през 1955 г. по време на премиерата на филма „Татуираната роза“ по сценарий на Тенеси Уилямс с Анна Маняни и Бърт Ланкастър в главните роли.
Името на новия собственик на бижуто се пази в тайна.

На същия търг са били продадени още джобното фенерче на американския актьор Хъмфри Богарт („Казабланка“, „Съкровищата на Сиера Мадре“) и автомобилът Pontiac Firebird 1986 на Дейвид Хаселхоф – съответно за 19 200 и за 152 600 долара.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА