Last news in Fakti

14 Април, 2014 17:58 6 613 2

Путин обстрелвал Шарън Стоун с любовни sms-и

  • владимир путин-
  • шарън стоун-
  • съобщения-
  • телефона

Телефонният флирт продължавал вече няколко месеца

Руският президент Владимир Путин от няколко месеца изпращал пламенни текстови съобщения на телефона на холивудската звезда Шарън Стоун, съобщава най-големият германски вестник – Bild, позовавайки се на неназована приятелка на актрисата.

Според източника, вниманието на държавния глава галело самолюбието на 56-годишната дива от „Първичен инстинкт“, макар тя да не го смятала за „особено секси“.

Шарън Стоун и Владимир Путин са се срещали лично по време на скандално нашумялата благотворителна вечер през декември 2010 г. за събиране на средства за деца с онкологични заболявания. В нея взеха участие множество високопоставени чиновници и знаменитости, сред които Ален Делон, Жерар Депардийо и Мики Рурк.

Путин, който тогава беше министър-председател на Русия, излязъл на сцената и изпял популярното американско парче Blueberry Hill, както и руската песен "С чего начинается родина". Записът с изпълненията му мигновено попадна сред най-гледаните клипове в YouTube.

През юни миналата година президентът публично обяви, че бракът му с Людмила Путина е приключил, а през април стана известно, че разводът между двамата е финализиран. Така че в момента руският лидер официално е свободен и макар през годините да са му приписвани романи с различни жени, слуховете досега не са бивали потвърдени.

Междувременно от указ на държавния глава, публикуван на сайта на Кремъл, стана ясно още, че руският президент си е вдигнал заплатата 2,65 пъти. С такъм коефициент ще бъде повишено възнаграждението и на премиера Дмитрий Медведев.

Според в. „Ведомости", месечният доход на министър-председателя на Руската федерация е малко над 215 000 рубли, а на президента - около 280 000 рубли.

В петък, 11 април, Путин и членовете на кабинета публикуваха своите данъчни декларации. От тях личи, че доходите на двамата първи мъже на държавата са се понижили чувствително в сравнение с 2012 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 georgi genchev

    7 0 Отговор
    Mi che kaka ti Sharyn, kakvo chaka i kakvo se opyva,......da otide pri edin istinski slavianin........,
  • 2 Хрисофор Карамфилов

    6 0 Отговор
    Що ли ми се струва,че някакъв поостарял секс-символ , повдига поувисналите си „акции„на гърба на Путин.До Путин си ляга бившата гимнастичка Алина Кабаева ,призната за наѝ-гъвкавата жена.Защо му е на Путин да си ляга с „маѝка и„