15 Април, 2014 10:58 1 028 0

Наши рокаджии с италианско участие в новия си сингъл

  • sevi-
  • видео-
  • клип-
  • ново-
  • сингъл

На 23-ти април SEVI ще представи и официалното видео към парчето

След като миналото лято заснеха екстремно видео към песента си SPEED UP  на огромен камион сцена, следвани от 3000 мотористи, обиколиха страната на лятно турне, и стъпиха на сцената на най-престижния софийски клуб с грандиозния концерт „Last Call 2013”, една от най-яките нови бг банди SEVI започна новата година с работа по втори албум и нов сингъл.

В обновен състав и с нови сили, момчетата и момичетата от родната банда ще представят видеото към песента "On My Own"на 23 април 2014 г. в столичен рок бар.

Създадена от Светлана Близнакова и италианеца Pino Biaggioli през2006-та година, песента най-сетне ще види бял свят в нов аранжимент, пречупена през стила и звученето на SEVI.

Клипът е заснет от Емил Цончев и Мартин Стоянович, а за подкрепата в реализирането на целия проект от SEVI изказват благодарностинаГеоргиТомов.

Верни на стила си винаги да са различни, SEVI и този път обещават да изненадат феновете със специална визия за промото, в унисон с концепцията на клипа.

Тъй като няма да успее да присъства лично на представянето на  On My Own, съавтора на музиката – Pino Biaggioli е записал специален видео поздрав за българските фенове на SEVI, който те ще могат да видят на самия 23-ти.

Вижте официалният трейлър към новото видео:


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА