Last news in Fakti

29 Април, 2014 15:29 1 847 0

Луиза Григорова в новото видео на Джон Лоутън - Springtime

  • луиза григорова-
  • видео клип-
  • джон лоутън-
  • springtime

Режисьор на лентата е Ваня Щерева

Радост, усмивки, любов и пролет присъстват във видеото към Springtime. Влюбена двойка пътува из красиви места и се снима с 8 мм камера.

"Лекота - това е основната дума, с която мога да определя работата си по този клип. Добра симбиоза между музика, изпълнение и актьори. Радвам се, че работих с прекрасната Луиза Григорова, удоволствие за мен е да ви запозная с първокурсника от НАТФИЗ - Ахмед Юмер. В този клип той дебютира пред камера", разказва Ваня Щерева, която е режисьор на видеото.

„Нашата  цел бе песента да получи красив клип, който да бъде харесван и да носи изгубените ценности за чистота и любов, каквато е и музиката на д-р Милен Врабевски -  красива, стойностна и интелигентна. Чиста е мисълта, във мечти е унесена се пее в песента и всички се надяваме, че много млади хора ще се разпознаят в нашите герои.“

Springtime (Пролет) е последният сингъл от Intelligent Music Project I - The Power of Mind с участието на Джон Лоутън, който намери място в престижната класация на Classic Rock Revisited – Best 50 Albums of 2012.

Springtime (Пролет) идва седмици преди излизането на втория проект на продуцента д-р Милен Врабевски My kind O’ lovin’, чиято световна премиера предстои на 12 май. В записите на новата продукция, освен Джон Лоутън участват и Саймън Филипс, ударни и Джоузеф Уилямс, вокали от ТОТО.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА