Last news in Fakti

21 Май, 2014 13:14 2 375 2

Разследват Уил Смит заради педофилска снимка на дъщеря му

  • педофилия-
  • снимка

На нея 13-годишната Уилоу е с полугол актьор в леглото

Уил Смит и съпругата му Джейда Пинкет Смит са разследвани за педофилия, съобщи „Сидни морнинг херълд“.

Службите за защита на деца в САЩ са се задействали, след като в интернет бе публикувана снимка на 13-годишната дъщеря на семейство Смит - Уилоу, в леглото на разголилия се 20-годишен актьор Моузес Ариас. Източник от службите е говорил пред Radar online за случая:

„Разследването започна през миналата седмица и се взима много сериозно от Службата за защита на деца. Уил и Джейда съдействат напълно на нашите служители. Естествено те не са доволни, че под въпрос биват поставяни родителските им грижи, но разбират всичко“.

Моузес Ариас публикува своята снимка с Уилоу Смит в Инстаграм в началото на май. Постът бе залят от множество негативни коментари, намиращи изображението за педофилско. Джейда Пинкет Смит коментира скандала пред папараци на летището в Лос Анджелис:

„В снимката няма нищо сексуално. Вие проектирате вашите мръсни мисли върху нея. Държите се като прикрити педофили, а това не е хубаво.“

Семейство Смит не са имали нищо против снимката на дъщеря си, като дори я намирали за забавна. Тепърва тяхната дъщеря и Моузес Ариас ще бъдат разпитвани по случая.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 deyan grigorov

    3 0 Отговор
    зависи от гледната точка,
    в USA снимка на 13г. момиче с 20 годишния си приятел е педофилия и се разследва. У нас родилка на 12г. с съпруг на 18г. е "традиция", и не че не се разследва, а се поощрява със социални помощи за млада майка...
  • 2 Troll

    2 0 Отговор
    Аз на снимката виждам полу-голо бяло момиче, ненадарено, и момче негърче.