Last news in Fakti

16 Октомври, 2015 09:30 4 682 3

Вяла мозъчна активност, другари

  • георги харизанов-
  • герб-
  • кампания-
  • местни избори-
  • цветан цветанов-
  • брокери-
  • купуване на гласове

Мотото на купувачите е и мечтата на крадливите

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Кампанията е вяла. Основната опорна точка на всички, които не правят кампания, които не знаят как да направят кампанията си интересна, и които предусещат загубата си въпреки някаквата кампания, която все пак успяват да сглобят.

Мотото на всички, които няма какво да покажат, не искат нищо да постигнат и нямат намерение да изпълняват обещаното. Мотото на страхуващите се от електронно гласуване, от влиянието на българите на Запад, от гласът на най-успелите ни сънародници зад граница.

„Кампанията е вяла“ значи „не ходете да гласувате, те са се разбрали“.

„Кампанията е вяла“ значи „победителя е ясен, гласът ви няма значение“.

„Кампанията е вяла“ значи „никой няма никакви идеи, всичко е заради кокала“.

„Кампанията е вяла“ значи „всички са еднакво некадърни, и аз не правя изключение“.

„Кампанията е вяла“ значи „трагедията е всеобща, не само при мен“.

„Кампанията е вяла“ значи „и опонентите ми са безидейни и слаби колкото съм и аз“.

Предизвиквам всеки, който твърди че кампанията е вяла, да се опита само за един ден да проследи и да прочете всичко, което излиза като събития, интервюта, коментари и анализи само от ГЕРБ.

Понеже знам че е невъзможно, нека опита само с Цветан Цветанов.

Понеже знам че и това е невъзможно – нека опита само с Цветан Цветанов до обед.

„Кампанията е вяла“ значи победа на купувачите на цигански махали. „Кампанията е вяла“ значи победа на местния корпоративен вот, скрит за локални коалиции с нулева обществена и политическа отговорност. „Кампанията е вяла“ има за цел да отидат да гласуват само зависимите, подчинените и допълнително стимулираните.

„Кампанията е вяла“ е майката на Бат Сали и бащата на Ана Баракова. И оставя чувство за вяла политическа класа, вяла гражданска представеност, вяло управление и вяло бъдеще.

„Кампанията е вяла“ доведе Бареков, Сидеров, Гоце и патриотичните доносници с бълкарската Сириза. Тази опорка доведе златните пръстчета, вадещия зъбки и показващите среден пръст от депутатските фолксвагени. Заради вялото гласуване получихме бели автобуси, едногодишни барикади, КПП-та за лични карти по улиците на града и изобретателни по вид и методи репресии.

Да повярвате в „Кампанията е вяла“ е мечтата на миньорските робовладетели, на ромските барони и на политическите янкостаневци.

А да отидете да гласувате е най-големият им кошмар.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 koohh

    0 0 Отговор
    От дясно наляво прави: Ко-Не! и коГАА?
  • 2 гостЕнин

    1 0 Отговор
    Това мнение основаващи се на статистически данни ли е или, на един два недопрочетени коментари из нета с водчица и цигарка.
  • 3 Любомир

    0 0 Отговор
    Господин Харизанов, каня Ви в град Самоков, за да се убедите в противното. Точно кампанията на ГЕРБ минава под това мото. И да не почваме с купуването на гласове, тъй като е пределно ясно на всички кои са най-големите търговци на гласове, но това Вие много добре го знаете.