Last news in Fakti

4 Май, 2017 07:58 1 551 0

Министерството няма значение

  • министерство-
  • министър
Министерството няма значение - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Ресорът няма значение... Има Х постове и са нужни Х персони. В едната урна са постовете, в другата персоните. Той бърка с лявата ръка в първата урна и с дясната - във втората и изтегля едновременно по една топка и от двете. Това коментира в профила си във Фейсбук Николай Слатински.

А в дебелите книги за Рисковото общество пише, че ако по-рано политиците бяха на стратегическото ниво (какво трябва да се прави), професионалистите на оперативното ниво (как трябва да се прави) и специалистите на тактическото ниво (кой трябва да го прави), то днес политиците трябва екстрено да придобиват компетентности и за оперативното ниво, т.е да стават и професионалисти, иначе се превръщат в производители на рискове и самите те стават рискове...


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА