Last news in Fakti

21 Юни, 2019 11:00 1 693 12

Ах, колко са честни нашите партии!

  • партии-
  • субсидии

Да не би някой да си мисли, че системните партии са се превърнали в субсидирани от държавата ЕООД-та на лидерите си

Ах, колко са честни нашите партии! - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Да не би някой да си мисли, че системните партии се финансират от обръчите от фирми, които печелят държавните и общински обществени поръчки! Нееее, това са гадни слухове!

Да не би някой да си мисли, че съмнителни лица дават на системните партии стотици хиляди на ръка! Нееее, те получават само дребни дарения от физически лица!

Да не би някой да си мисли, че системните партии няма да смеят да декларират реалните суми, които получават от олигарсите, дори и да паднат тавана за дарения и забраната юридически лица да даряват партии! Нееее, в България олигарси няма, а партиите декларират всичко!

Да не би някой да си мисли, че системните партии са се превърнали в субсидирани от държавата ЕООД-та на лидерите си! Нееее, те ще станат ЕООД-та, ако паднат субсидиите!

Да не би някой да си мисли, че многохилядните армии от партийни активисти и служители в партийните апарати са назначени на държавни и общински служби! Нееее, това е невъзможно!
Да не би някой да си мисли, че партийната номенклатура ползва за сметка на държавата служебни коли и жени! Нееее, те не са такива хора!

Да не би някой да си мисли, че медиите канят основно политици от системните парти, защото са собственост и се издържат с пари от реклама на свързани с тези партии бизнесмен, или защото получават пари от държавата за реклама на европрограми! Нееее, медиите и народът обичат тези политици!

Да не би някой да си мисли, че системните партии плачат за субсидии, за да си мислим, че са бедни и нямат милиони в черни каси! Нееее, при нашите партии всичко е на светло!

Да не би някой да си мисли, че партиите плачат за субсидии, защото не им стигат пари за да купуват гласове или защото са алчни! Нееее, това са измислици!


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коментар📝

    25 4 Отговор
    Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия
  • 2 El chochone

    8 14 Отговор
    БОЙКО ЗАКРИ БСПтууу
  • 3 Хаджи хаджи Българин

    20 1 Отговор
    Предлагам да няма субсидии, но който пожелае без принуда да си плаща членски внос! Айде тогава ще видим любовта към партийната принадлежност!

    Коментиран от #12

  • 4 Западните Балкани

    14 2 Отговор
    По-излагащи снимки от такива като тази горе не сме виждали скоро. Това държане излага България.
  • 5 среднощен

    8 2 Отговор
    "Корпоративни интереси" - "задкулисие" - "държава" - това е системата..! Проблемът идва, когато властта преминава в първите две "звена". Тогава държавата е само "параван", зад който се вихрят "животински" икономически и политически интереси... В същото време трябва да отбележим, че най-малко отговорност пред закона се носи от "средното звено"..! Сложно нещо е властта, но когато е "забулена" в "мистична мъгла", "избуява" беззаконието и държавата започва да пропада..!! Отговорността на политиците е да държат в равновесие "системата"..! Когато източникът на властта /народа/ не е доволен - "системата" се разпада..!!
  • 6 Дядото

    15 2 Отговор
    Най бедния народ с най ЦИНИЧНИТЕ И САМОДОВОЛНИ. Празноглави управници!!!
  • 7 7777

    8 1 Отговор
    Сотиров лошото е че на последък само мислим, а нищо не правим.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Byg

    3 3 Отговор
    Тоз главанак фалира СДС , сега ръси акъли , аман от некъдърници.
  • 10 Стършел

    5 1 Отговор
    Уливат се политиците! Или смятат, че са недосегаеми, или че хората ще ги търпят вечно. Наглостта с която взимат уж някакви решения е безпределна. Др. бойко забрави, че който се е заиграл с дуписето пада в кереча (справка бсп, плъхчо, орешко - е плъхчо е в "изгнание" в лошата Европа, но това е друга тема) Властта опиянява, но те се освиниха и ще си берат гайлето!
  • 11 ТОЧКАТА

    0 0 Отговор
    ....те ово е америчка представителна демокрация ......Ама да не си мислите....... ...
  • 12 Балканец

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Хаджи хаджи Българин":

    Подкрепя се с пълно мнозинство. Да се приведе незабавно в действие!