17 Юли, 2019 13:02 6 059 84

Срамът на Европа

  • европа-
  • едуар филип

Срам ни беше, когато слушахме ругатни; безчестие покриваше лицата ни, когато чужденци влязоха в светилището на Господния дом. Йеремия 51:51

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

На 13 юли един от символите на Европа – Пантеонът в Париж – бе окупиран от чужденци.

Чужденци, които смятат, че някой им е длъжен. Чужденците искат "редовни документи и жилища за всички”. Чужденците поставят условия:

“Вече не искаме да преговаряме с вътрешното министерство и неговите подчинени структури. Искаме да разговаряме с премиера Едуар Филип, сега! Много хора живеят без права от години. Извършваме тази окупация, за да поискаме от премиера да бъде направено изключение по отношение на предоставянето на документи.“

Искат жилища, за които не са работили. Искат документи, за които нямат право. Искат премиера на Франция да им отиде на крака, въпреки че не са французи.

Искат да бъдат изключения, защото не им пука за правилата.

Приятели, пред очите ни са резултатите от действията на престъпната клика по върховете на Европа.

Всичко, за което предупреждавахме!


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 87 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Антихриста

    91 2 Отговор
    Получавате това, което заслужихте с действията си и за цялостно творчество!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Ники

    95 3 Отговор
    Преди години Европа , беше стегнато и затворено място .. даже нас ни нямаше още в ЕС ... сега стана някакъв вертеп ... всеки смотаняк .. влиза без документи като каже .. че е от Ирак ... Затваряш границите и да емигрират хората в други държави ...
  • 5 mediator37

    45 7 Отговор
    Може да даваме права и документи на африканците , но срещу прехвърляне на собствеността им в Африка. След като не могат да преживяват в африканските си държави, да ги прехвърлят с нотариален акт на Европа. Тока поне да знаем защо ги храним.
  • 6 Батиста

    39 58 Отговор
    Ама кога европейците се правеха на колонисти и цоцаха богатствата на Африканци и Азиатци беше хубаво - нали ?! Кога им изнасилваха жените и дъщерите и ги правеха робини беше хубаво - нали ? Кога бомбиха чужди държави без причина и им взеха петрола и златото беше хубаво - нали ? Е как сега да нямат право тия да искат жилища , след като разрушихте техните ?!! Защо да не искат документи след като им разрушихте държавите ?! Сега те ще клецат европейките а европейците ще си мълчат ! Каквото са надробили - това ще сърбат . Ако не , да си линчуват управляващите.

    Коментиран от #10, #11, #12, #30, #41, #56

  • 7 Гледач

    41 4 Отговор
    Разтрел за този който не се почини на полицейски разпоредби.
  • 8 Гостилничаря

    64 3 Отговор
    Аааа, започнахте да се сещате за онова, което консерваривното мислене на други отдавна тръбеше навсякъде!!! Затова италианците изхвърлят като мърши обратно в морето същите черни маймуни, защото за разлика от Франция, Италия има малко акъл, навреме и то!!! Въпросите тук са принципни, нямат място извратени джендърско-хелзинкски схващания относно равноправие, състрадание идр., не за друго а защото същите тези недоразвити индивиди не разбират тези неща и не биха отговорили никога със същото, когато се налага!!! Казваш: "Сори, разбирам, че те бягат от лошото, но тук ще стане още по-лошо ако ги пусна в моята държава! На първо място аз отогварям за собствения си народ, клел съм се пред него да защитавам първо него!". В последните десетилетия се наблюдава едно израждане на европейския манталитет, същият вече е заприличал на едно злокачествено раково образувание, разсеяло се почти навсякъде из европейските институции. Европа буквално посяга да милва кучето, което и разскъсва ръката! Лошото е, че противно на показателния опит, който има Европа с циганите, явно това не се взема предвид и не се правят опити за прекратяване на тези изселнически вълни. Не се взема предвид, че когато се стртеснат и решат да дават отпор на тези, които сега приемат с отворени обятия, може да е вече твърде късно.........

    Коментиран от #57

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Гостилничаря

    31 6 Отговор

    До коментар #6 от "Батиста":

    "Публикувано във факти.бг: Ако не , да си линчуват управляващите."------------ С това трябваше да почнеш. Не може съвременното управление на колониална в миналото държава да носи отговорност за действията на някой си крал отпреди 300-400 години. Това е все едно друга държава да ни търси отговорност за действията на хан Аспарух!

    P.S> аз лично не бих клецал техните.......:-)))

    Коментиран от #13

  • 11 Отпор

    44 3 Отговор

    До коментар #6 от "Батиста":

    Който няма достойнство да се навежда, да подарява жилища и документи, да оставя да му оправят жената и дъщерите, но българинът (поне си мисля) не е от тези.

    Коментиран от #76

  • 12 Солиста

    25 7 Отговор

    До коментар #6 от "Батиста":

    А ти виждал ли си какво е останало от построеното от "колонистите" след тяхното напускане на териториите... Аз видях ! Запуснати и разпадащи се сгради, някои от които са били училища, хотели...
  • 13 Батиста

    46 2 Отговор

    До коментар #10 от "Гостилничаря":

    Че Франция де факто още си е колониална държава !!Френска Гвиана , Френска Полинезия , Гваделупа , Мартиника , Майот , Нова Каледония ,Реюнион , Сен Бартелми , Сен Мартен , Сен Пиер и Микелон , Уолис и Футуна. Да си берат грижата сега.

    Коментиран от #14

  • 14 Гостилничаря

    21 8 Отговор

    До коментар #13 от "Батиста":

    Говоря за страните, от които идват тези в момента - Сирия, Пакистан и др., едва ли пък точно Франция е имала колонии там.......

    Коментиран от #15, #16

  • 15 Чочо

    26 0 Отговор

    До коментар #14 от "Гостилничаря":

    От сирия и пакистан не са толко много. Големия дял са афганите от близкия изток и африканците
  • 16 Батиста

    28 2 Отговор

    До коментар #14 от "Гостилничаря":

    Я им виж националния отбор по футбол ! 6-7 черни , 3-4 араби и 2-3 бели за цвят ! А относно тия от Ирак ,Сирия ,Либия - франсетата никой не ги е канил там ! Нито Асад , нито Кадафи ! Да си носят последствията !
  • 17 Боко

    37 3 Отговор
    то и бай Ром не е работил ама иска ... и му се дава ;)
  • 18 Ъхъй

    1 16 Отговор
    Попринцип съм съгласен, но е много странно това да излиза от устата на ,,божий юрист,,.....
  • 19 Батиста

    37 2 Отговор
    Бившият либийски диктатор Муамар Кадафи е предупреждавал за ислямистката заплаха малко преди да бъде убит през 2011 г."Моето напускане няма да донесе нищо добро за страната ми и Европа. Джихадистите искат да установят контрол върху целия басейн на Средиземно море. Те ще нападнат Европа, а оттам и целия свят".
  • 20 Електрошок

    38 1 Отговор
    Нормално развитие според " Протоколите.."и плана "Калерги"!Болно общество с неблагоприятна прогноза!Не виждам изход! Най мръсната пяна на обществото изплува за да ни ръководи!Тези "капацитети",които с лекота анализират вижданията за държавата на Конфуций,Аристотел,Макиавели сега мълчат,а и цензурата е жестока!Истината едва ли ще бъде написана!Скоро коментари като този и по-горните ще бъдат цензурирани!Това вече става на запад!"Архитектите" на новия световен ред са доволни!Корабът потъва равномерно!

    Коментиран от #21

  • 21 Мини

    25 1 Отговор

    До коментар #20 от "Електрошок":

    И именно редица хора от полит.елит на ЕС(и не само), които и актуално ни управляват, са неслучайно носители на наградата "Coudenhove-Kalergi"! Явно за послушното следване и изпълнение плана му....

    Коментиран от #24, #25

  • 22 Електрошок

    8 3 Отговор
    Дуализмът в политиката-демократи,републиканци/ГЕРБ,БСП/В религията-християнство,ислям/се поддържа,за да не се види третия вариант-ИСТИНСКИЯТ!Кой е третият в конфликта християнство-ислям!?

    Коментиран от #23, #29, #60

  • 23 п.п

    0 2 Отговор

    До коментар #22 от "Електрошок":

    третият-печелившият
  • 24 Умерено прост

    4 0 Отговор

    До коментар #21 от "Мини":

    Така е!
  • 25 Не религиозен

    22 1 Отговор

    До коментар #21 от "Мини":

    Библията ни предупреждава за тези събития на последното време. На това се позовава и авторът, когато казва: "Всичко, за което предупреждавахме". Но когато християнството отслабне чрез прекомерна толерантност и демотивиращо милосърдие, то се превръща в сол, която не осолява...

    Коментиран от #28

  • 26 Госあ

    6 10 Отговор
    Не плачете за Париж ! Проблемите които поставят хората са от съвсем друго естество. "Около 94% от населението са французи или 63,249,000 души, а другите етнически групи са малобройни. "
  • 27 Джен

    24 1 Отговор
    Европа губи войната и всичко върви по план! Тази, новата председателка на Европейската комисия, и тя е от същите продажни политици, на които политиката им е в "кръвта и по рождение". Държала на обединена Европа? Така де, обединена с азиатци и негри, на което държеше и предшественикът ѝ, видният масон Юнкер. Ще продължават да ни пробутват разни, там, либерални ценности, докато забравим кои сме, както е планирано. Ясно е чии интереси защитават политиците по върховете, но дано не са забравили,че съдбата има чувство за хумор!

    Коментиран от #36, #53

  • 28 Мини

    19 1 Отговор

    До коментар #25 от "Не религиозен":

    Да зная, Библията описва и предупреждава за събитията на последното време. И последната "битка" е тази за запазването или разрушаването на желаното от Бог традиционно семейство, на която сме свидетели сега. И ако европейците не се опълчат най- после срещу онова промиване на мозъците им с неестествени и прекалени толерантност и милосърдие и не се завърнем към християнските си корени и ценности и защитим идентичността си, то наистина ще бъдем "сменени" с друга раса....и религия....както е и предвидено в плана "Калерги"....

    Коментиран от #33, #55

  • 29 Джен

    2 1 Отговор

    До коментар #22 от "Електрошок":

    За "тайните общества" ли говориш?

    Коментиран от #37

  • 30 Колега

    8 1 Отговор

    До коментар #6 от "Батиста":

    Колега, дадох плюс защото мисля, че всичко на този свят си има цена, която в крайна сметка се плаща от някого. Колониалистите са били такива, благодарение на собствения напредък спрямо другите народи. По силния печели. Така е било. Съвременните ценности на равенство(относително, разбира се) между хората не кореспондират с феодалните разбирания на колонизаторите. И мисля, че съществува колективна вина на отделните народи, защото голяма част от успеха или неуспеха им почива на предишните поколения.
  • 31 Frankreich

    18 6 Отговор
    Франция е една велика държава. Чернокожото и арабско население е неделима част от нейното население. Интегрирани и културни хора.. Работих с такива.. Чудесни хора, които нямат нищо общо с новите пълчища орки. Това са режисирани събития с цел да компрометират правителството и президента.. Своего рода цветна революция.. Ха сега се сетете кой има полза от разединена Европа?! И ако пък някой каже Путин го приканвам любезно да скочи от балкона с главата надолу!

    Коментиран от #35

  • 32 соросоидни кърлежи

    16 2 Отговор
    Всичко написаното тук важи с пълна сила за нашите цигано-роми, с безпрецедентна подкрепа на нпо -соросоидни кърлежи. Това кога ще разнищваме, докога българи ще хранят това племе ,докарано от турски окупатори в българските земи, би било справеливо турция да ги приеме обратно ,те и без това се пишат мюслимани,да си ходят после в Индия...най добре в Пакистан,защото Индия чалмосани и бурки няма да ги приеми.

    Коментиран от #51

  • 33 Госあ

    0 12 Отговор

    До коментар #28 от "Мини":

    Християнските корени са еврейските притчи. По добре да не се връщате там. Мисля че ако трябва да се изчисти Европа, първо от тях трябва да се започне. Урумов е човек без работа. Всъщност какво работи урумов ?

    Коментиран от #40

  • 34 чалма тв

    4 3 Отговор
    Тръмп да дойде и да построи стени по границата с мюслита и тогава Европа ще отдъхне от тези просяци.
  • 35 Госあ

    2 11 Отговор

    До коментар #31 от "Frankreich":

    Мислех си да напиша същото. Точно за това съжителство започнало от колониалните войни. Всъщност никой от французите не повдига подобни въпроси,но много интересно защо е целият този шум от българска страна ...
    Всъщност не мисля че протестите са организирани отвън. Просто хората показват от какво не са доволни. И това в никакъв случай не са малцинствата.
  • 36 Госあ

    5 21 Отговор

    До коментар #27 от "Джен":

    Че к'во лошо виждаш в азиатците. Знаеш ли за историята на Китай и технологиите на Япония. А знаеш ли за културата и обноските им ? Хунският манталитет на много от българите и славянската простотия на източно европейците са много по вредни за Европа. С право предпочитат бежанци. От източно европейците само претенции.

    Коментиран от #39

  • 37 Елактрошок

    1 0 Отговор

    До коментар #29 от "Джен":

    За третия в дуализма.За пролетарийте и капиталистите и пропуснатите трети от Маркс-банкерите!И за "скритата материя"-тайните общества.

    Коментиран от #38

  • 38 Госあ

    0 8 Отговор

    До коментар #37 от "Елактрошок":

    Според мен урумов работи в тайно общество 🤔

    Коментиран от #42

  • 39 Джен

    10 1 Отговор

    До коментар #36 от "Госあ":

    Имах предвид, тези от близкия Изток, т.нар. бежанци и мигранти, трябаше да уточня. Знам за манталитета на хората в Китай и Япония. Не случайно Япония е забранила мюсюлмани да работят и живеят в страната.

    Коментиран от #43

  • 40 Не религиозен

    7 3 Отговор

    До коментар #33 от "Госあ":

    Урумов е писател и има издадени достатъчно книги, които се радват на интерес и популярност, не само в християнските среди и не само у нас. А ти какво работиш "PhD" и кой те знае, освен тук със странното "Т", та си седнал да му правиш оценка. Я по-скромно!

    Коментиран от #45

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Електрошок

    0 0 Отговор

    До коментар #38 от "Госあ":

    Виждал съм тениски с надпис"Таен агент":)

    Коментиран от #44

  • 43 Госあ

    0 11 Отговор

    До коментар #39 от "Джен":

    Няма такова нещо. И това с джамиите е мит. Има някъде,ама забутани и сигурно се броят на пръстите на едната ръка, просто защото няма много мюсюлмани. Всъщност, те просто не издържат на темпото и начина на живот. Определено мисля че трябва да има правила с емиграцията и разграничение между емигрант и бежанец, както и срокове за пребиваване. Но това изобщо не е големият проблем и французите съжителстват с тези малцинства от край време, а и както видя процента им изобщо не е толкова голям.

    Коментиран от #47

  • 44 Госあ

    1 4 Отговор

    До коментар #42 от "Електрошок":

    На стари години е трудно да се преквалифицираш, даже невъзможно ако си бил специалист.
  • 45 Госあ

    3 6 Отговор

    До коментар #40 от "Не религиозен":

    Тя и венета райкова разбрах че станала прочут български писател 😂

    Коментиран от #46

  • 46 Не религиозен

    5 1 Отговор

    До коментар #45 от "Госあ":

    И аз така чух , но Венета Райкова има собствено предаване от години в различни телевизии и ВСИЧКИ Я ЗНАЯТ ! Даже и ти...Друг е въпросът кой как оценява книгите и. Ти обаче си напълно анонимен и само тук в тази рубрика си известен с особеното "Т" , което те освобождава от задръжки по отношение на добро възпитание.

    Коментиран от #48

  • 47 Не религиозен

    6 3 Отговор

    До коментар #43 от "Госあ":

    Джамии бол, вече във всеки квартал. И не само в Европа, но и САЩ и Канада. Да не говорим за Балканите. Иди в Охрид и виж каква джамия има, най-голямата на Балканският полуостров. И да знаеш, че не построена с волни пожертвования на гражданите.

    Коментиран от #49

  • 48 Госあ

    2 6 Отговор

    До коментар #46 от "Не религиозен":

    Т'ва кой, как оценява може на ракия да си го говориме. Има обективни критерии. Във всяко нещо. Международни ;)

    Коментиран от #50

  • 49 Госあ

    4 9 Отговор

    До коментар #47 от "Не религиозен":

    Във Франция също не можеш да видиш джамии, освен ако не ги търсиш в покрайнините. За разлика от Пловдив, където баш на центъра има две и то с минарета ??? За Париж тръгнали да плачат.

    Коментиран от #52

  • 50 Не религиозен

    5 2 Отговор

    До коментар #48 от "Госあ":

    Така е! Има критерии и очевидно Урумов отговаря и на международните, след като има издадени книги и в чужбина. Но ТИ СИ АНОНИМЕН дърдорко, който само тук е известен с особеното "Т" и затова ти казах : По-скромно! Няма да те запомни никой!

    Коментиран от #63

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Не религиозен

    6 3 Отговор

    До коментар #49 от "Госあ":

    Тези в Пловдив са по наследство. Знае се, че открай време там и не само, различните етноси живеят в мир и взаимно уважение. Няма никакво основание да се прави сравнение с инвазията в Европа и другаде по света.

    Коментиран от #64

  • 53 Не религиозен

    5 0 Отговор

    До коментар #27 от "Джен":

    И е много загрижена да бъде приета Истанбулската конвенция...
  • 54 Бесен

    6 0 Отговор
    Подкрепяте неолибералните простотии, а сега пищите че не било добре. Дреме ми вече на сайдера! Европа ще си стане обикновен катун!
  • 55 Не религиозен

    3 0 Отговор

    До коментар #28 от "Мини":

    Изглежда усилено се приближаваме към сценария на филма "Книгата на Илай" ... Дано Бог е милостив.
  • 56 Сега

    5 0 Отговор

    До коментар #6 от "Батиста":

    Че те и сега продължават го правят - а нас от Източна Европа.
  • 57 На, да видиш

    1 2 Отговор

    До коментар #8 от "Гостилничаря":

    Гостилничар - фашист !
  • 58 Електрошок

    3 0 Отговор
    Уолтър Липман-един от теоретиците на либералната демокрация-"Обърканото стадо"(народът) има една функция в демокрацията,а тя е да бъде зрител,а не действащ участник.Но освен нея има още една-от време на време на стадото се позволява да отдаде свойте предпочитания на един или друг член от "специалната класа"да бъде негов водач.Нарича се"избори".Това е кратка извадка от книгата "Медиите под контрол"
  • 59 Драйвър

    3 0 Отговор
    Мръсна паплач,тези нечовеци нямат място сред нас.
  • 60 po-znaesht

    3 3 Отговор

    До коментар #22 от "Електрошок":

    Третият в дуалния спор ИСЛЯМ-ХРИСТИЯНСТВО е атеистът!Човекът,който знае,че няма Бог-нито аллах нито Ийсус,нито Буда.Страшна е глупостта и простотията на човечеството,което в съвремието воюва и се избива заради измислени идоли.!!
  • 61 Бебчу - луд и нормален

    1 1 Отговор
    Европа всъщност трябва да се срамува от старомодната си реалност и позиция в съвремието на този свят.
    Не само Европа!
    В това модерно съвремие, хора се мислят за модерни, а всъщност са старомодни.
    Вероятно много хора са прекалили с алкохола, наркотиците и други неща. А други може би са се мислили за велики, даже по велики от природата и ''онова'' което е създало космоса и всичко останало.

    Коментиран от #69

  • 62 ХА ХА

    3 1 Отговор
    Хак да ви е либерални недалновидни празноглавци.''Елате всички''А???? Нали така им каза Меркел? Да но сега попарата ще я сърба цялия ЕС и ще си мечтаят за емигрантите от източна европа дето толкова ги(ни)плюха.
  • 63 Госあ

    1 5 Отговор

    До коментар #50 от "Не религиозен":

    Обикновена вещица. Това дали някой ще ме запомни или не зависи от мен,а не от твоите " пророчества" Имам все още някакво време пред мен, а твойта песен и тази на този смешник е изпята. Хаха и се чудя к'ва ли е тая твоя песен с която си такъв капацитет и толкова запомнена. Сигурно като на урумов книгите. Като му чета писанията тук (от време на време по диагонал) ми става ясно. Акъл на Франция ще дават 😂 Срам на Европа 😂

    Коментиран от #65, #66

  • 64 Госあ

    1 5 Отговор

    До коментар #52 от "Не религиозен":

    К'ва инвазия бе, знаеш ли откога има араби и черни във Франция ? Още под робство е била България. Ама това не е история а ? 😂
  • 65 Не религиозен

    3 2 Отговор

    До коментар #63 от "Госあ":

    По думите на д-р Канов, при психопатите отсъстват чувства като тревога, вина, състрадание и са заменени от наглост и смелост – не мислят за последствията.

    „Има генетична основа, има и биология, но тези хора разбират какво правят. В някои случаи изпитват своеобразно тържество, в други удовлетворяване на тяхната омраза към другите. Психопатът не само мрази, той се възвеличава чрез унижаването на другите”, допълни психиатърът.

    Коментиран от #67

  • 66 Не религиозен

    2 2 Отговор

    До коментар #63 от "Госあ":

    Приликата с действителни лица и събития е случайна...

    Коментиран от #70

  • 67 Госあ

    1 3 Отговор

    До коментар #65 от "Не религиозен":

    Д-р Фроид е е с по голям импакт 😉

    Коментиран от #68, #77

  • 68 Госあ

    1 4 Отговор

    До коментар #67 от "Госあ":

    Универсална метрика. Източниците са ти като книгите на урумов
  • 69 Електрошок

    0 0 Отговор

    До коментар #61 от "Бебчу - луд и нормален":

    Няма"онова"!Природата се самосъздава,самоусъвършенства и самоосъзнава!Човек е самоосъзната природа!Следва саморазрушаване и нов цикъл! Некой казват,че самоосъзнаването може да избегне саморазрушението,ама не ВЕРВАМ!:)
  • 70 Госあ

    1 3 Отговор

    До коментар #66 от "Не религиозен":

    "вина, състрадание и са заменени от наглост и смелост – не мислят за последствията. „Има генетична основа, има и биология, но тези хора разбират какво правят." Въпреки, че е някаква нереферирана извадка от нещо писано на български, все пак виждам известна прилика с някои субекти от този форум. Включително писачи на "публикации"

    Коментиран от #71, #73

  • 71 п.п.

    2 0 Отговор

    До коментар #70 от "Госあ":

    За справка, предната "публикация" 😂

    Коментиран от #72

  • 72 Госあ

    0 2 Отговор

    До коментар #71 от "п.п.":

    Искам да кажа,че по големи ненормалници от религиозните фанатици-няма 😉 И д-р Фроид го е казал !
  • 73 Електрошок

    1 0 Отговор

    До коментар #70 от "Госあ":

    Навирам се между шамарите,защото намекваш за"някои субекти" и аз се припознах!По принцип не се засягам,но намеците не са характерни за един воин!

    Коментиран от #78

  • 74 Хайл

    1 0 Отговор
    Така,така-заслужиха си го и сега ревът- сега яловата пияна крава меркел и бабоебът макрон да кажат защо аджеда се получи така-ХАК ДА ИМ Е
  • 75 Пешо

    3 0 Отговор
    ЕС управляван от 80 годишни старци които не помнят какво са закусили
  • 76 всичко ще вземат и заоще ще питат

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "Отпор":

    така е не е от тези но насила чрез подмолно приети разпоредби и закони ще го принудят, наскоро приет под сурдинка закон за закрила на детето, дето могат да ти го отнемат и дадът на премно 'образцово семейство" разбирай педали или лезбийки само ако се обади по телефона който ще заработи от нова година и каже че си му издърпал ухото и се чувства застрашено от татко си в момента, та това ни гласят па после за какво ти е и имот и живот, либерастията е като един прокажен охтопод дето опипва почвата навсякъде за да изпълни пъклените си планове заложени му от едни долни хора със капици и големи носове
  • 77 Не религиозен

    2 1 Отговор

    До коментар #67 от "Госあ":

    D-r Любомир Канов е психиатър с утвърдена практика в Ню Йорк. Изключително ерудирана личност...в крак с последните открития в психиатрията. След като толкова много се вълнуваш от Фройд, няма да е лошо да опресниш познанията си... В Гугъл лесно ще го намериш...
  • 78 Не религиозен

    1 1 Отговор

    До коментар #73 от "Електрошок":

    Написах нещо, което беше без адресат... Не знам защо ГосТ-а реши, че се отнася за него..., а ето, че и ти го отнесе покрай "суровото".

    Коментиран от #79, #80

  • 79 Електрошок

    1 1 Отговор

    До коментар #78 от "Не религиозен":

    Ха-хааа....!Ама ти го предизвика и той започна безразборна стрелба,без оглед свои и чужди!!

    Коментиран от #84

  • 80 Електрошок

    1 1 Отговор

    До коментар #78 от "Не религиозен":

    Пази ме боже от приятелите!От враговете сам ще се пазя!:)))
  • 81 ВЕСЕЛИЯ

    2 0 Отговор
    Мили ми българи, всички сте за родината, но всеки от вас я вижда различно, защото мозъците ни са промити с доста предубеденост от всякакви убеждения, вярвания и дуалности. Всеки от вас или поне повечето, прочели някой труд на известен или малко известен публицист с чиито изводи предварително сте се съгласили преди добре да ги обмислите. Нямате ли свой собствен критерий за основно възприятие и оценка, това ще ви дава непрекъснати противоречия за същността на битието! Почти всички съдите по съществуващите догми в настоящото статукво и приемате неговите правила и закони! В днешно време не методите на изтезанията на тялото са основното, а на духа и манталитета! Промяната на духовните ценности от десетилетия непрекъснато се променят и изтриват най-доброто в душите и сърцата ви, а в това е истинската ни трагедия в нас ЧОВЕЦИТЕ! Не би имало повод за основателна тревага за нас, ако бяхме поне малко мъдри по отношение на ТЪРПИМОСТТА във всяко отношение, а най-много в религиозността! Нетърпимостта и неуважението е коренът на разврата! Не съм на страната на безразличието към унищожаването на едни съществуващи ценности за сметка на други. И не трябва едните да се внасят насила в други правила и религии. Разберете че в момента, се води една битка, но не класова, а БИТКА ЗА ДУШИТЕ НА ЧОВЕЦИТЕ! Ако ЧОВЕЦИТЕ ЗАГУБЯТ ТАЗИ БИТКА, ТЕ ЩЕ СЕ САМОУНИЩОЖАТ без значение как, но повода и действията ще са техни! Мислете ясно и съзнателно, всяка ваша дума и намерение се пренася на

    Коментиран от #82, #83

  • 82 Електрошок

    2 0 Отговор

    До коментар #81 от "ВЕСЕЛИЯ":

    Човече,прав си,макар че съм атеист,а ти ми звучиш като стар отшелник!Няма обаче кой да те чуе,защото сме имунизирани за тези слова!Умишлено!И аз като по-възрастен съм наблюдавал този процес.Казва се образование насочено в грешната посока и медиино промиване на мозъци.
  • 83 Не религиозен

    0 0 Отговор

    До коментар #81 от "ВЕСЕЛИЯ":

    " Промяната на духовните ценности от десетилетия непрекъснато се променят и изтриват най-доброто в душите и сърцата ви, а в това е истинската ни трагедия в нас ЧОВЕЦИТЕ!" И защо човеците допуснаха това...Защо образователната система и промиването на мозъци успяха да надвият...
  • 84 Не религиозен

    0 1 Отговор

    До коментар #79 от "Електрошок":

    Предизвикала съм го, защото е като ония крушки със сензор - дето като влезеш в периметъра им и светват...ха ха ха Та и той май се припозна в думите на Д-р Канов